avatar uživatele

Samhain

off
Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Samhain
plakát
Kancl
9. února 2023
další názory k seriálu

Na třetí pokus

Ano, až napotřetí jsem překonala svůj údiv a pocit trapnosti za Michaela, a podívala se na více než 2 nebo 3 díly, naštěstí. Protože když to tolik lidí chválí, nemůže to být špatné :-). Je rok 2023, mám k dispozici celý seriál ( a to si ještě můžu vybrat, zda ho sledovat na HBO nebo Netflixu ), a jedu sérii za sérií, přijdu si jako na moři, kde vlny jsou moje pocity vůči Michaelovi, jednou nahoře, jednou dole... ale celou dobu se směju, nevím, kdy naposledy jsem se u nějakého seriálu tak nasmála.
Zvláštní je, že když jsem se zamyslela nad postavami, tak na rozdíl od jiných seriálů vlastně nemám skoro nikoho ráda, jen Oskara, jednu z vedlejších postav, ten jediný je normální. A ještě zvláštnější je, že mi to nevadí, i tak už předem vím, že se k seriálu budu vracet a to jsem teprve u 7. série. Teď se těším na Jamese Spadera, až se mi tam objeví, i když není v kanclu moc dobře hodnocen ( to je fuk, budu se dívat i kdyby tam jen prstem kýval :D ).
Každopádně Steve Carell se tu opravdu vyřádil, to snad ani nejde moc zahrát, takový šašek musí člověk být :D

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
100 %
plakát
Nebe s.r.o.
26. ledna 2023
další názory k seriálu

Nic pro mne

První série ušla, i když podle mne se stále pohybovala na pokraji trapnosti a občas přes ten okraj přepadla, ale nebylo to dlouhé, vydržela jsem, počkala si na na 2. sérii.
2. série těžký bizár, vydržela jsem dva díly, ale můj odpor k častému tématu sílil, vtipného jsem tam neviděla nic, jen odporného, no ale jsou lidé, kteří mají rádi fekální humor.
A kdo vidí Daniela Radcliffa stále jako Harryho Pottera, může se podívat na Švýcaráka, uvidí ho jako mrtvolu ( jako já od té doby ) :D

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
30 %
plakát
Rekrut
11. ledna 2023
další názory k seriálu

Bohužel

V půlce prvního dílu jsem si řekla, že tohle mi silně připomíná Chucka. V půlce druhého dílu jsem si řekla, že mě to nebaví a raději bych se znova ( asi po páté ) podívala na Chucka. Ano, je to především komedie, ale náš hrdina je v práci druhý den, dostane zodpovědnou práci, létá tam a zpět a jeho kolegové, kteří jsou u "firmy" roky se viditelně poflakují, pospávají v kancelářích, jejich jediná viditelná činnost je sledování a podrážení nováčka, je to jen takový komparz, co se jen motá kolem něho. Totéž spolubydlící. Ti jen číhají, kdy bude doma, vyptávají se...měli to být cool týpci ( jeho ex a kámoš, co je na kluky ), ale mě přijdou jen otravní.
A tak vzpomínám na mnohem sympatičtějšího Chucka, krásnou, milou agentku Sáru ( ta z Recruta je hrozná ), mlčenlivého Caseyho, milým způsobem otravného nej kámoše Morgana, velmi milou a hodnou sestru Ellie se snoubencem "suprákem" ... to jsou spolubydla :D A spolupracovníci v jeho pravém zaměstnání se také povedli, hlavně Jeffrey s Lesterem :D Skvělé postavy, zajímavý děj, okořeněno zajímavými hostujícími hvězdami... 100x lepší než recruit, tedy zatím, třeba se to nějak vyvrbí a zlepší, ale já u toho nebudu.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
40 %
plakát
Dexter
18. listopadu 2022
další názory k seriálu

Jeden z mých nej

Sama nad sebou přemýšlím, jestli se mnou není něco špatně, když zbožňuju tento seriál, samotného Dextera. Protože ho ztělesnil Michael C. Hall, kvůli kterému jsem se k seriálu dostala, Michaela jsem znala už z Odpočívej v pokoji ( doporučuji ). Jak dokáže přejít v jedné vteřině od kukuče roztomilého chlapečka k hrozivému pohledu sériového vraha je prostě úžasné :-) .
Mě fascinuje i samotná atmosféra Miami, úplně na mne sálá z televize to teplo, ta živočišnost, ze stejného důvodu miluju i True Blood. A oba seriály jsem viděla mockrát, i když nejsou zrovna nejkratší.
Jediná skvrna pro mne je poslední série - 9., na tu jsem se dodívala, horkotěžko, celé mi to připadalo takové utahané, nezajímavé a zároveň to rychle uběhlo, naložím s tím stejně jako s poslední a úplně mimo sérií Scrubs, vyhodím z PC, vyhodím z hlavy, neexistuje :-).

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %
plakát
Kauzy z Bostonu
14. listopadu 2022
další názory k seriálu

Protože James Spader :-)

Takto jsem se dostala k tomuto dnes už staršímu seriálu, přes Black List a jak jsem se v něm trošku zbláznila do Jamese, chtěla jsem další seriál s ním :D A s úžasem jsem zjistila, že hraje hlavní roli. Čekala jsem, že bude jeden z mnoha, ale už tehdy věděli, jak je úžasný a výřečný, byl tam ze všech postav nejvíc. Úplně tyto právnické seriály nemusím, kromě Ally McBeal a Volejte Saulovi, ale tento má přesah a nečekané události a ten báječný každovečerní pokec na terase s doutníkem a sklenkou... už teď je mi jasné, že se k seriálu budu vracet.
Ale byla tam i část, která mi dost vadila. Postava Dannyho Cranea. V první a asi i ve druhé sérii se úplně rochnil ve své sebestřednosti a sebelásce, místo pozdravu říkal své jméno. Nepřišlo mi to vtipné, bylo to otravné a už trapné a celkově jsem si říkala, jestli by dnes natočili seriál s takovou postavou, po Me Too. To už nebylo ani sukničkářství, no nelze zde napsat, jak bych pár slovy tohle popsala :-). V tomto mohli v seriálu ubrat, ale jinak nemám žádné výtky, i tak je skvělý.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
90 %
plakát
Cesta ven
14. listopadu 2022
další názory k seriálu

Netrpělivě čekám na druhou sérii

Tento seriál je přesně dle mého gusta, tedy, výhrady mám, stejně jako nejnovějšímu a snad nejarogantnějšímu člověku napříč všemi seriály mi přijde, že si tam všichni tak nějak v klídku čekají na zázrak nebo nevím na co...
Záhadou je mi i jídlo. Mají tam jakési záhonky a skleník...ale kolik lidí by to doopravdy uživilo, ... a to si ještě z brambor dělají chlast a nijak zvlášť jím nešetří, mají i bar :-). Jsem praktická holka, takže takové věci mě vždy rozčilují. Za ty roky co tam jsou už by dáááávno snědli a vypili veškeré zásoby čehokoliv, i kdyby jim tam uvízl kamion, co jede zásobit market. Mohli to město situovat k moři nebo jezeru, tam by plavalo dost jídla.
Také mi vadila komunikace mezi dvěma tábory, městem a komunitou v domě. Dva nejchytřejší chlapi se spojí, něco vymyslí, a pak se doprošují "šéfky" druhé části města, jestli jim milostpaní dovolí zkusit všechny zachránit a dostat je z města, to mi hlava nebere... Čekala bych, že tohle je priorita a podřídí se tomu vše.
A nikdo z nových nezpovídal pamětníky, kteří jsou tam nejdéle, tedy podivného chlapíka s dětským kufříčkem. U něho bych řekla, že za ty roky měl špatné zkušenosti s lidmi, každopádně věděl docela dost.

Když jsem se tu rozepsala, tak vidím, že ten seriál vlastně není moc logický... ale stejně mě zajímá a těším se na pokračování :-).

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
70 %
plakát
Manifest
12. listopadu 2022
další názory k seriálu

Co mi říkal můj hlas v hlavě

Vydržela jsem 3,5 série, s tím, že už od půlky první mi můj hlas v hlavě říkal, ať to už vypnu. Neposlechla jsem... chyba :-). Téma seriálu, mysterióznost, je zcela podle mého gusta. Jenže je to natahované a natahované a ve výsledku už člověk není napjatý, ale jen naštvaný. Vzdala jsem to v momentu, kdy jsem viděla naprosto zpackanou akci hlavních postav, kdy mi to nesedělo ani časově, ani tím, kde se hlavní skupiny nacházely a naráz byly poblíž sebe, a když už pobíhali kolem domu v lese, tak tam taky nějak záhadně mizeli a zjevovali se, nemohli se najít apod.... strašné blbosti. Už mi bylo jedno, koho útočník zabije, už jsem jim za tu blbost tu smrt přála. Pak jsem se podívala na kousek posledního dílu 4. série, viděla, že seriál evidentně není ukončen, tak jsem ho ukončila u sebe.

71 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
71 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
30 %
plakát
Ozark
8. července 2022
další názory k seriálu

Reklama na nejhorší práci na světě

Co se stane, když finanční poradce podlehne lákání na finanční zajištění rodiny do budoucna a ani manželka, která by měla mít více rozumu a myslet na to, že když se to pokazí, nebude koho finančně zajišťovat, to nezarazí hned na začátku... a přitom stačí málo, mít idiotského nenažraného kámoše a kolegu, který si myslí, že je dobrý nápad okrádat drogový kartel... asi nevěděl, jak vypadá vyhazov z kartelu :-).
Bylo zábavné a napínavé sledovat boj o holý život, sice Wendy byla také nenažraná a stále se snažila z toho vytřískat mnohem víc, ale říkala jsem si, že stačí, když všichni čtyři přežijí...
Trochu mi to připomínalo Perníkového tátu, tam jsem si v těch vypjatých situacích také říkávala, že z tohoto už prostě nevybruslí, že není jak a vždy se to dalo a jeli na té hraně dál. Každopádně čtyři série stačily, už jsem se začínala malinko nudit ke konci, jak se to pořád protahovalo.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
90 %
plakát
Love Life
15. května 2022
další názory k seriálu

Klišé

Začátek mě bavil, mám ráda vypravěče, který nás příběhem doprovází. Jenže pak už to bylo samé klišé viděné stokrát jinde, těch vztahů nebylo tolik, naši hlavní hrdinku jsem vůbec nechápala v těch 2 nejzásadnějších vztazích. Teď trochu spoileruju... přítele vyhodí z práce, ze sebejistého zábavného muže s velkými plány se stane otravný uplakánek, který si nenajde několik měsíců další práci ( protože všechny nabízené jsou pod jeho úroveň kuchaře ), hýří penězi z kreditek za hlouposti, evidentně není srovnaný s tím, že jí se v práci daří a celé je to završeno ne tím, že se ho konečně zbaví, ale tím, že řekne ANO na jeho žádost o ruku, jojo, v dobrém i zlém, se všemi jeho dluhy...
No a tady taky spoiler - když už bylo tolik klišé kolem všech vztahů všech postav seriálu, ocenila bych, kdyby bylo i na konci, abych si nemusela myslet ty nehezké věci, co si nakonec o naší hrdince myslím... když dala šanci tomu protivnému sobeckému příživníkovi, proč nedala šanci otci svého dítěte ? Tam bych ráda viděla ten happyend, ten okruh, ale ne že si z nás udělají legraci a ona mu dá vybrat, kterou zprávu chce slyšet dříve a v jedné větě klidně řekne, že se s ním rozchází a že s ním čeká dítě. Ale proč rovnou vzala děcku šanci na úplnou rodinu s jeho vlastním otcem, jsem nepochopila. Tvůrci to asi chtěli okořenit "svobodnou matkou" ...
2. série tam na mě čeká a nedočká se, William Harper mi vadil už v The Good place, ale závěr první série mě opravdu nenadchl, není důvod pokračovat vůbec. Navíc v prvních minutách proběhl mezi dvěma afroameričany docela zvláštní rozhovor o tom, že holka netančí ráda v sále plném bělochů, že na ni všichni civí a ona neví proč. Jednalo se o svatbu. Já zase nevím, proč by se na ni měli dívat nějak speciálně. Nebyla tam jediná afroameričanka, akorát asi nejhezčí. V originále mluví o sále plném "white people". Tak bych jen byla zvědavá, jestli by to mohlo být naopak, a dva white people by mohli mluvit o sále plném zírajících black people...

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
40 %
plakát
Třetí den
14. dubna 2022
další názory k seriálu

Ostrov bláznů

Minisérie je rozdělena na 2 části, ty první 3 díky bylo čisté psycho, vůbec jsem nechápala, která bije a co se z toho vyvine. Hodně věcí bylo naznačeno, ale do hloubky to nešlo. Proč se holka hned na začátku věšela, a když už bych i chápala podle jediné letmé zmínky, tak jsem nepochopila, proč mimo ten jejich kouzelný ostrov. Jestli byl důvod dostat za nimi dalšího blázna do sbírky, ale to by zase popíralo důvod. Navíc to bylo natočeno způsobem, že člověk nevěděl, co je realita, co ne.
Druhá část už byla čistá realita, manželka přijela hledat svého blázna, bohužel vzala na psycho ostrov i dcery a vydávala to za báječnou dovolenou za odměnu. Čekala jsem vysvětlení, co tam těch 100 lidí blbne, ale ne, jen se rozdělili na 2 tábory, ti více příčetní asi nechtěli zemřít hlady a snažili se podnikat v turismu, ti méně příčetní furt jen mleli, jak je ostrov skvělý a kouzelný a že si ho nechají jen pro sebe a nikoho tam nechtějí. Škoda, že neudělali náhled na ně za pár týdnů, až jim dojde jídlo :-).
Vlastně mě tam štvali všichni, bláznivý budižkničemu manžel, ulhaná manželka - matka, která svým dcerám lhala a lhala, i když bylo evidentní, že lže, nesnáším takové to ochranné lhaní v těchto situacích, stejně se to holky dozví a proč být za lháře, příště už mi neuvěří nos mezi očima. A celou dobu můj praktický rozum přemýšlel, z čeho na tom ostrově žijí ? Čekala bych, že tedy rybolovem, ale ne, jsou na ostrově, násep je chvilku 2x za 24 hodin, mají tam jedinou loďku, která není k dispozici. Nedoporučuji.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
20 %