avatar uživatele

FaNTa

off
JménoVašek
Věk25 let (Býk)
BydlištěČeská Republika
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele FaNTa
plakát
V zajetí kouzel
20. prosince 2015
další názory k seriálu

Vánoční dárek

O tento serial mám již zájem delší dobu. Potom co jsem viděl trailer se moje vzrušení prohloubilo. A ten vánoční dárek od Syfy mě dorazil. Sice začátek byla nuda. Ale rozjelo se to a krásně se to zamotala. Pro teď musím dát pouze 50% kvůli tomu, že nemůžu soudit serial podle traileru a podle prvního dílu. Doufám, že se serial bude postupně rozmotávat a pokvete k dokonalosti. DĚKUJU Syfy

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
50 %
plakát
Všemocný
18. října 2015
další názory k seriálu

rozhodně 100%

Musím se přiznat. Na tento serial jsem narazil hned po přeložení na jedné nejmenované stránce. Po shlédnutí první dílu jsem malinko nechápal, ale když jsem se na ten díl kouknul 2x 3x už mi to smysl dávalo. Je v tom vtip, akce(málo, ale je) a prostě vše co v serialu být má.

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
89 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
100 %
plakát
Quantico
18. října 2015
další názory k seriálu

překvapení...

První pocit ještě předtím než vyšel první díl "OMG... to bude zase hloupost", ale jak jsem si již zvyknul. Nic nekritizovat před premierou prvního dílu. Serial mě překvapil hodně moc. Ten nápad. Muím se přiznat. Nenávidim flashbacky v serialech. Okamžitě přetáčím. Zde mi to nevadí. Serial má hlavu a patu. Ještě dodám. Miluju fantazy, sci-fi, mysterii atd... tomuto žánru moc neholduju. To propojení FBI, rekrutové, quantico, teroristický útok, terorista ve skupině rekrutů mě nabíjí super pocitama. Musím dát 100% DOPORUČUJI!

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Od soumraku do úsvitu
18. října 2015
další názory k seriálu

no nevím

Serial má originalitu to je pravda. Nová a originální ukázka upírů. Serial mě bavil. Ale neuchvátil mě až tak natolik. První díl mě odradil, ale dal jsem mu ještě šanci a koukal jsem dál. Jak již tu někdo psal. Flashbacky=nuda.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
60 %