avatar uživatele

BE_may

off
Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky BE_may
plakát
Přátelé
1. listopadu 2015
další názory k seriálu

Srdcovka

Kdo by neznal Přátelé? Tak úžasný seriál už nikdo nemůže přebít, dívám se na něj už tolik let a pokaždé mě to baví jako poprvé. Díky Přátelům chci žít v New Yorku a mít se jako oni :)

Vztah Rachel a Rosse nás provází všemi sériemi, ještě že to po těch všech zvratech dopadlo dobře. Storyline Monicy a Chandlera byla napoprvé velkým překvapením, které pokaždé střídá obrovská radost, tohle se scénáristům fakt povedlo. Bylo mi trochu líto, že to nikdy nedali dohromady Phoebe a Joey, ale to je jen maličkost.

Líbí se mi, jak dokázali zařadit plno celebrit, ať už jako příbuzné nebo jednoepizodní role. Pokaždé to byli úžasné originální postavy.

Všechny vtipy jsou dokonale proložené něčím dojemným, celých deset sérií mají Přátelé stejnou úroveň a vypadá to, jako by tvůrcům nikdy nedošly nápady. Kolik krabic papírových kapesníčků jsem nad všemi díly spotřebovala zůstává otázkou, nicméně brečím vždycky.

Přátelé můžete buď nesnášet nebo milovat k smrti, nic mezi tím není :)

Kdysi měl vzniknout i film, od kterého se nakonec bohužel upustilo. Já bych ho opravdu uvítala, bylo by skvělé znovu shromáždit herce, vidět jaké by to mohlo být po desáté sérii. A jak víme od Veronicy Mars, ne pokaždé takový projekt dopadne špatně :)

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
Chirurgové
1. listopadu 2015
další názory k seriálu

Bezvýhradná láska ke Grey's Anatomy

Není to tak dlouho, co jsem to začala sledovat, ale okamžitě jsem se zamilovala. Dívám se pořád znova a pořád mě to baví - stejně jako nad některými pasážemi brečím pořád dokola :-) Po několikátém přehrání si dokonce pamatuju většinu významů všech těch sternotomií a bradykardií a nulek vicryl :D

Zápletky, postavy, hudba, medicínská stránka věci, všechno mi to přirostlo k srdci. Hrozně se mi líbí ten koncept jak z pubertálních stážistů vyrostli samostatní chirurgové, kteří mezi zachraňováním životů řeší svoje soukromé problémy a mají vlastní stážisty.
Moje platonická láska Alex Karev se stala navzdory všem předpokladům pediatrem, což mi přijde jako to nejlepší, co se mohlo stát. Meredith následuje svojí matku, Cristina jde za svým snem, George dokázal, že si ho nebudou pamatovat jen jako 007 s povolením zabíjet a Izzie... no. :)

Mrzí mě ale odchod mých oblíbených postav, především pak rozpad Twisted Sisters nebo Mark a Lexie :( Chudák Meredith už si toho prožila... Jediný nad jehož odchodem jsem nebrečela byl Denny. Nedokážu to vysvětlit, ale já toho chlapa prostě nemohla vystát :-)

Grey's Anatomy můžu doporučit jen na vlastní nebezpečí, protože je silně návykové - každé drama, nemoc, operaci, dítě, svatbu, rozchod, rozvod nebo smrt budete prožívat s nimi :)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
The Secret Life of the American Teenager
31. října 2015
další názory k seriálu

Ach bože Amy!

Nápad moc dobrý, začátek jsem přelouskala za pár dní. Ale co mi vadilo téměř okamžitě, byla Amy. Shailene je úžasná herečka, ale Amy by si zasloužila ránu do zubů. Chápu že být v patnácti matka musí být dost těžký, ale... Sama se rozhodla, že si dítě nechá, měla rodiče, sestru, kamarády, Rickyho (já beztak dokoukala pátou sérii jen kvůli Darenovi...) a i tak ze sebe pořád dělá neskutečnou chudinku. Na závěr to stejně dopadlo tak, jak to dopadlo a já nevěděla jestli mám nad tím brečet nebo už se jen smát.

Obdivuju Franciu Rasiu, za to, jak dokázala úžasně zahrát svoje scény na konci třetí a na začátku čtvrté série, fakt super výkon :) Protože třeba takový Ben neuronil ani slzu, což mi přišlo dost zvláštní vzhledem k událostem a celkově na mě působil tak jako že si umí jen neohrabaně zakrýt obličej rukama, aby nemusel hrát žádný výraz.

Divím se, že mi z toho neustálýho omílání slova 'SEX' v každý druhý větě (a to jsme měli ještě štěstí), nepraskla hlava. Tolikrát ho snad ani nejde do normální konverzace nacpat.

Ale celkově seriál pěkná oddychovka, nemusíte se na to moc soustředit, občas uroníte nějakou tu slzu nebo se zasmějete nad lehkou naivitou celý tý partičky :)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
80 %
plakát
Jak jsem poznal vaši matku
31. října 2015
další názory k seriálu

Kde se stala chyba?

Speciálně u HIMYM jsem čekala, až seriál skončí, abych mohla napsat objektivní názor. Po posledním díle jsem ale musela pár měsíců počkat, jinak bych to asi musela celý vyhvězdičkovat :)
Přiznám se, že prvních pár dílů mě zas tak neuchvátilo, oblíbila jsem si to až později.
Marshall a Lily tvořili ten záchytný bod celé skupiny, na ně bylo vždycky spolehnutí. Robin jako takovou jsem zrovna dvakrát nemusela, ale ve spojení s Barneym byli nepřekonatelní. Ono copak Barney a všechny jeho holky :) To myslím, že možná bylo trošku přehnaný, to neskutečný množství one-night-stands, ale bylo to zase něco jinýho, chápu.
Ted a jeho nekonečně hledání lásky bylo občas srdceryvné, říkala jsem si co to s těma holkama je, vždyť Ted by pro ně udělal první poslední :)
Balící finty, teorie, sázky o facku, Robin Sparkles, to všechno dalo seriálu neskutečně moc. Ale ten konec...

Myslím, že všichni, kdo se pohybují v seriálovém světě stejně ví, jak to dopadlo, ale tak... radši -


SPOILER
Poslední díl mě tak naštval. Celá 9. série se odehrávala na svatbě Barneyho a Robin (kterým jsem mimochodem fandila odjakživa a byl to vynikající nápad), abychom pak v závěru zjistili, že to bylo úplně k ničemu? 9 let Ted hledá a až konečně najde, tak nic? Z Barneyho je najednou táta? Tak to být nemělo :(

Četla jsem názory lidí, kterým se konec líbil, protože byl reálný. Jenže my nekoukáme na seriály proto, abychom viděli realitu, tý máme všichni dost. Vždyť devět let to byl takový pohádkový příběh a najednou nás praští do nosu tímhle. Takže za mě konec tragický...

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
77 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 13 lidí
90 %