avatar uživatele

Mengej

off
JménoJana
Věk
BydlištěČeské Budějovice
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Mengej
plakát
Trabantem Jižní Amerikou
2. ledna 2016
další názory k seriálu

Na jedničku

Tak toto mě šíleně bavilo. Epizody celkem krátké, tak, že se toho člověk nemůže přesytit. Vždycky jsem se hrozně těšila na další díl.

Je super, že člověk se dozví něco o zemích. kterými projíždějí a zároveň se neskutečně baví jejich příhodami a hláškami. Obzvlášť ten kluk slovenská mě moc bavil! :)

Obvykle se na cestopisy nijak zvlášť nedívám, ale tohle mě pohltilo. 100% !

PS: a trabantem za volantem od mých oblíbených Wohnoutů je úžasná písnička, která se k tomu skvěle hodí

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
100 %
plakát
Sex ve městě
2. ledna 2016
další názory k seriálu

srdcovka

Tento seriál patří mezi moje srdcovky. Začala jsem se na něj dívat kdysi o prázdninách, když ho prima love pozdě večer vysílala dokola a dokola a okamžitě se mi zalíbil.

Seriál je taková bezva oddychovka, je o čtyřech ženách, které se scházejí, drbají, řeší chlapy. Chlapi jsou v podstatě alfou a omegou seriálu. Hrozně mě bavily epizody, kde byli chlapi s nějakou úchylkou nebo divným zvykem a takových epizod je požehnaně.

Můj neoblíbenější muž v seriálu je Harry. Charlotta si nemohla přát nikoho lepšího. Chápavý, laskavý, oddaný. Vždycky jsem obdivovala jeho trpělivost. Dále miluju taky Steva a jeho vztah s Mirandou. Pan Božský je okouzlující, ale pro mě prostě hajzl.

Celkově se mi na seriálu nejvíc líbí ta síla přátelství. Vždycky, když se na Sex ve městě dívám, tak si říkám, jak by bylo super mít takovou partičku :) Každá z žen má své klady a zápory a tak je hodně těžké vybrat mou nejoblíbenější. Nejspíše to ale bude Miranda, miluju její sarkastické hlášky. Samantha je také skvělá, přímá, silná a ví, co chce. Charlotte mi oproti nim připadala vždycky trošku jako snob a pokrytec. Při sledování více epizod za sebou mi vždycky začaly trošku lézt na nervy, ale když to nepřeháním, tak je mám ráda :)

Jediné, co mi vadilo bylo to, jaké jsou to mešťačky. Rozčilovalo mě, že jet do přírody je největší trest, že veverka je pro Carrie hrůzostrašným stvořením a že je pro ně infartovou situací, když zaštěká pes. Chápu, mají rády město, ale tohle mi přece jen přišlo přehnané.

Celkově za 70%. Co se týká kvality seriálu, dala bych i méně, ale jak už jsem řekla na začátku, tento seriál je prostě moje srdcovka :)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
70 %