Nira

off
Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Nira
plakát
Miranda
6. dubna 2016
další názory k seriálu

Go, Miranda!

Hodně dlouho jsem tento seriál odkládala, ale jak se říká - odříkaného chleba největší krajíc. Jo, kdyby jen krajíc! Vypadá to, že bych si s chutí dala celou pekárnu :-) Toto je (dosud) jediný seriál, který jsem si po sobotním maratonovém dokoukání pustila v neděli celý znova. Ještě v pondělí jsem měla blaženě přiblbý výraz a namožené všechny svaly, při sledování jsem se smála celým tělem - a to mi už opravdu dlouho chybělo. (Na žádost mé sedmileté dcery sem doplňuji, že mě musela několikrát upozornit, abych se přestala retardovaně řehtat, jinak mi zacpe pusu citrónem.)
Seriál mě baví hned od úvodního "Previously in my life" a originální foto-znělky, až po nápaditou závěrečnou mávací scénu. Miluji Mirandinu kominukaci s divákem, každý jednotlivý pohled do kamery. Líbí se mi opakovaní hlášek i hra se slovy - zde musím zároveň pochválit velmi kvalitní české titulky. Mám ráda každou postavu - jednotlivě, i to, jak dokonale fungují všichni dohromady. Miranda je naprosto skvělá, stejně jako všichni herci ve větších i menších rolích.
Sitcom patří mezi to nejlepší, co jsem viděla, rozhodně doporučuji a dávám maximální hodnocení. V budoucnu se k němu určitě zase vrátím, protože - jak říká Miranda "Sometimes the world needs to be jollied" - a já taky :-)

63 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
63 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
100 %
plakát
To je tvoje máma?
2. dubna 2016
další názory k seriálu

Průměrná oddechovka

Na Significant Mother jsem mrkla, když jsem kvůli nemoci musela zůstat v posteli, chtěla jsem něco nenáročného pro pohodu a pobavení. V průběhu pilotu jsem přemýšlela, jestli tohle byla dobrá volba, ale nakonec jsem běhěm odpoledne viděla celou sérii. Jednotlivé epizody jsou krátké (v tomto případě oceňuji), zápletka dobrá, sice to není nic originálního, ale ani úplný průšvih.
Mužské postavy celkem v pohodě, lepší průměr, nemám žádné výhrady, nic co by mi utkvělo v hlavě. Matka Lydia vypadá příliš mladě, ocenila bych, kdyby věkový rozdíl byl více uvěřitelný (ani skutečný věk herců neodpovídá), trošku mi vadil tón jejího hlasu. Hodně se mi ale líbila Sam s kytarou, dobře se na ni dívá i poslouchá.
Hodnotím jako průměrný sitcom, další pokračování (pokud by bylo) mě neláká.

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
60 %