avatar uživatele

Regina

off
Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Regina
plakát
Quantico
4. července 2016
další názory k seriálu

Don't trust anyone

Docela se divím nízkému hodnocení a kritice, se kterou se tento seriál poměrně často setkává. Uznávám, že to není zábava pro každého, protože se nejedná o nijak extra promyšlenou kriminálku a psychologické drama, které vám změní pohled na svět. Ale člověče, je to vážně napínavé! Seriál za celou dobu nezpomalí ani na okamžik, a tak se může snadno stát, že zkouknete první sérii za tři dny a zůstanete civět s připitomělým výrazem zařezaní do sedačky. Nějakému tomu natahování se nevyhneme, protože přeci jenom 22 epizod na odhalení jednoho teroristy je víc než dost, ale díky skvělému zpracování a dvěma dějovým linkám nuda rozhodně nehrozí.
Pro koho je teda seriál určen? Samozřejmě milovníky akce a napětí, potenciální detektivy, protože budete podezírat téměř každého, budoucí agenty (:D) a lidi zajímající se o FBI, jelikož jedna dějová linka je speciálně věnovaná výcviku nováčků v Quanticu.
Pár věcí by tomu šlo vytknout, třeba dění kolem jednoho kokrétního rekruta, které mohlo být víc propojeno s hlavní dějovou linkou, ale jinak závratně to příběh nezpomalilo. Spíš mi lezlo na nervy, jak lacině se občas chovala naše hlavní hrdinka. :D
Hodnocení 1. série => 90%

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
90 %
plakát
Mrtvý bod
30. června 2016
další názory k seriálu

Only from the ashes can we rise

První série je za námi a musím říct, že tento seriál byl opravdu příjemné překvapení. Chytl mě hned od začátku a až do midseason finále jsem si tu jízdu pořádně užívala. Potom ale prudce zabrzdil a všechno ostatní bylo jen otravné natahování před závěrečnými epizodami, kdy nám do sebe konečně všechno zapadlo a seriál začal dávat mnohem větší smysl. Kdyby nebylo těch posledních čtyřech úžasných dílů, asi ohodnotím Blindspot mnohem hůř, ale díky nim se ze seriálu stává moje srdcovka. Taky se mi líbí, že se seriál nebojí zabíjet hlavní a vedlejší postavy, a vy jste díky tomu v neustálém napětí, kdo příště zaklepe bačkorami.
Moc se těším na další řadu, protože Blindspot má stále slušný potenciál a hodně věcí, které musí vysvětlit. Škoda toho zbytečného zdržování v druhé půlce série, jinak bych dala klidně i 100%. Ale takto se aspoň můžeme těšit na zlepšení a doufat, že nám tvůrci ve druhé sérii přichystají napínavý příběh od začátku do konce. :)
Hodnocení 1. série => 90%

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
90 %
plakát
Agenti S.H.I.E.L.D.
30. června 2016
další názory k seriálu

Pieces solving a puzzle

Je mi moc líto lidí, kteří to s tímto seriálem vzdali po prvních pár dílech, protože si nechali ujít naprosto jedinečný seriál plný skvělých zápletek, nečekaných zvratů a dobře vypracovaných vztahů mezi postavami, které vám jednoduše přirostou k srdci.

1. série => Prvních pár dílů je přesně o tom, o čem seriál není. Tvůrci jen představují nové postavy a vynálezy, které se v seriálu později objeví, a zároveň se chystají na velký zvrat, jenž nastane po Návratu prvního Avengera. Na druhou stranu je v první sérii nejvíce odkazů na filmy a i tohle by mohl pravý Marvel fanoušek ocenit. Od půlky začne seriál konečně nabírat nějaký směr a poslední epizody jsou dost napínavé a srovnatelné s těmi nejnovějšími. Nejkrásnější na první sérii je ale to, se k ní po nějakém čase vracet a užít si tu nostalgii, kdy všichni byli ještě veselí a nadšení, že můžou být součástí toho všeho nadpozemského chaosu kolem. [80%]

2. série => Začíná mnohem rychlejším tempem a okamžitě vás vhodí do děje, což má rozhodně pozitivní efekt. Opět nás čeká spousta zvratů a skvěle zvládnuté finále + poslední scéna končí velkým cliffhangerem (to není dobře, měla jsem kvůli tomu chuť vraždit :D). Nechybí ani plno vtipných hlášek, přestože seriál je daleko vážnější a má o trochu temnější atmosféru. Na Marvelské seriály od Netflixu to ale zdaleka nemá. Rozhodně nejlepší série! Přesně tohle je důvod, proč tento seriál tak miluju. :) [100%]

3. série => Nejpoutavější začátek, víc záhad a tajemství a ještě více sci-fi než předtím. Série s nejlepším midseason finale. Zápletka stejně dobrá jako v předchozí sérii, ale docela mě mrzí, o kolik skvělých postav jsme přišli. Finále bylo tak nechutně dojemné, že ho už prostě nemůžu nikdy vidět znovu. :D [90%]

Na závěr bych řekla, že pokud máte rádi Marvel, akční seriály nebo sci-fi, nenechte si Agenty ujít a nebo jim dejte alespoň druhou šanci, kterou si určitě zaslouží. :)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
87 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 15 lidí
100 %