avatar uživatele

LittleLexi

off
JménoLenka
Věk29 let
BydlištěPraha
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky LittleLexi
plakát
One Tree Hill
29. července 2010
další názory k seriálu

100%

One Tree Hill má vtip, geniální hudbu, skvělé herce (za zmíňku stojí všichni, nemá cenu jmenovat), momenty překvapení, dojemné scény, lásku, přátelství, nereálný život zpracovaný do reality. OTH se dotýká obyčejných témat neobyčejným způsobem.
První čtyři série jsou klasicky teenagrovské, ty "dospělejší řady" jsou spíše hodně vzdálení příbuzní. Nicméně, pátá a šestá řada už není seriál ze střední, ale ze života, který vidíte na ulici.
Seriál sice můžete srovnávat s OC, Dawson's creek nebo s Boston Public, ale věřte, to se nevyplatí. One Tree Hill je na špičce svého žánru, drama válí.
Vyjmenovat herce, kteří mi díky tomuto seriálu přirostli k srdce, je zhola nemožné. Kdybych měla vyjmenovat tři, nerozhodnu se, protože herecké obsazení je neuvěřitelné, geniální, sexy, důvtipné, chytré.
Škoda, že po odchodu dvou hlavních postav klesla sledovanost o více než milion. OTH má u mě reputaci i po 7. sérii, kdy přišlo hodně dobrých postav, ani jste neměli čas litovat odchod v šesté sérii.
Do, podle všeho, závěrečné osmé série si přeji hostování Chada a Hilarie ve finále série, nebo na možnou svatbu Brooke. Doufám, že scénáristi to nevymyslí zase pohledem jako v případě Karen...
Je neuvěřitelné, kolik času jsem u sledování seriálu strávila. Je neuvěřitelné představit si, že je to už skoro osm let. Jedno můžu říct určitě; toho času nebudu litovat nikdy!

94 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
89 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 18 lidí
100 %
plakát
Fallen
30. června 2010
další názory k seriálu

60%

No, námět zajímavý, ovšem zpracování pokulhává. První díl mě nadhnul, druhý díl mě v polovině nudil, a u třetího jsem ráda, že jsem dokoukala.

Bylo to předvídatelné, někdy i nudné, ale kravina to nebyla. Nevím, co si mysleli o obsazení Aaronových pěstounů - připadali mi na stejný věk, možná o pár let starší.

Na to, že má jeden díl 90 minut si s tím moc nevyhráli. 90 minut pro takovýto projekt je moc. Padesát, budiž, ale tohle moc. Ovšem herce obsadili dobře - líbil se mi hlavně Aaron a Azazel.

Nakonec je to sice zpackané, soundtrack opravdu nevýrazný, ale budiž, z milosti dávám 60%, málem mi ale ruka spadla k průměru...

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
60 %
plakát
Upíří deníky
2. května 2010
další názory k seriálu

70%

1. série - Tak nevím, co si vážně myslet. Do tohoto seriálu jsem šla především proto, že mě první dvě knihy nijak nenadchly.
Tvůrci se musí řídit tímto: "Půjčíme si život v Beverly Hills 90210 nebo O.C. California a uděláme z toho pořádnou Ordinaci v Růžové zahradě!"
Všechno je přehnaně sladké, za dobré herecké výkony se mohou poplácat po rameni tak leda Somerhalder, Graham a Acolla. Hlavní představitelka, i když brečí, i když se směje, má pořád stejný výraz. V knihách vychvalovaný Stefan se mi nelíbí. Do desátého dílu, budiž, ale od 11. nahoru fakt ne. Teď, kdybych si měla vybrat mezi jeho bad bráškou Damonem a jím, beru Damona.
Tady se všechno přehnaně rozebírá. Přes deset dílů se řeší jedna věc, Stefanova pravá upíří tvář má také dlouhé trvání.
Epizody jsou nevyvážené, někdy se povede, jindy ne. Nikdo nebere zřetel na upíří mytologii. Čarodějnice v této době... Inovace? Nemyslím.
Seriál je děsně ukecaný. A když jsou to už deníky, tak proč si je od desátého dílu nikdo nepíše?
Žádné veledílo to není, ale velké plus za výběr hudby. Nesází na to, že jim někdo něco nazpívá, ale použijí prostě hudbu, která se hodí. Jen někdy přemýšlím o tom, zda - li přemýšleli nad tím textem písní...


2. série - Potřebuju na to dva slova - Nuda. NEHORÁZNÁ. Jde vidět, že sledovanost seriálu je založena na puberťačkách 13 - 15, 16 let. Protože ty jim sežerou vždycky všechno. Spíš tedy - ty jim vždycky sežerou všechno od Damona. Damon je prostě namyšlený debílek, ale polovina fanynek ho nehorázně miluje, jelikož on za to přeci nemůže, on je nejlepší.
A to zdaleka není konec. Co si budeme namlouvat, hlavní představitelka by prostě měla být blond. Ona je tak blbá... I knižní blonďatá Elena je chytřejší než tahle parodie na ublíženou blondýnu. Z vystrašené středoškolačky, která pořád brečí do poštáře ze smrti rodičů, je najednou velká zastánkyně upírů. Ať už zdechne.
A Stefan. K tomu nemám slov. Šíleně ublížený upír se teď ve všem angažuje, je nejchytřejší a lepší než Damon. On Elenu miluje nejvíc. Aspoň si ale konečně připustil, že Damon ji miluje taky. No blik, to víme od nějaké první série.
Caroline, Bonnie, Jeremy, Matt co série, to víc hlouposti. Tak blbé postavy bych nevymyslela snad ani já.
A dostávám se k velkému finále - sestříhání dílů. To je T-R-A-G-É-D-I-E! Od začátku do konce jednoslovně tragédie. Nějaké ty "useknuté konce"? V TVD se toho asi nikdy nedočkáme... Druhá série nudná takovým způsobem, až to bolí.

65 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
48 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 23 lidí
70 %
plakát
Plastická chirurgie s. r. o.
2. května 2010
další názory k seriálu

80%

Míra absurdity některých případů je opravdu neskutečná, některé případy jsou opravdu i ujeté. Přesto se mi líbí geniální kamera, hudba... Svým způsobem je to zábavné, jediné, co mi vadí je Seanův syn Matt. Napodobeninu Michaela Jacksona vyštípat.
10% ubírám za to, že děj se hodně točí kolem tragikomických osudů hrdinů, dalších dest za marné pokusy o filosofování.
Jedno můžu říct; na tak amorální zvrhlost jsem čekala dlouho!

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
80 %
plakát
Za svitu měsíce
1. května 2010
další názory k seriálu

100%

Upír. Nadčasová a klasická postava hororového žánru. Pohybují se v literatuře, filmech a na televizní obrazovce tak dlouho, až se zdá, jako by se mezi námi procházeli odjakživa. Nemorální a brutální noční tvorové, přežívající na okraji společnosti, vysávající krev svým smrtelným obětem. Tahle nesmrtelná monstra přece všichni známe, že ano? Ne tak docela. Objevil se upír nové generace. Je mu 85 let, žije v Los Angeles, má rád Star Trek a co víc, má svědomí a morální zásady.

Můžu říct, že tenhle seriál je více než nejlepší. Důraz kladený na realitu je chytře přenášen do příběhu, se vztahy je nakládáno svižně a inteligentně, nechybí akční scény a vše je příjemně zlehčeno jemným ironickým humorem.

Jestli je mezi nějakými jinými postavami chemie, mezi Mickem a Beth je celá chemická laboratoř. Skvělé obsazení, herci jsou příjemní, postavy vtipné.

Škoda, že seriál skončil takto, zasloužil si pokračování mnohem víc, než kterýkoli jiný upíří seriál. (Dobře dobře, Buffy a Blood Ties nepočítám.)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
94 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 17 lidí
100 %