avatar uživatele

Frozen99

off
Jménomike
Věk30 let (Beran)
Bydlištěin your wildest dreams
Twitter@FFrozen99
Instagram
Facebook
Poznámka
mikey.hrdy @ insta
Názory uživatele Frozen99
plakát
Úplně normální
19. října 2012
další názory k seriálu

The Not New Normal :)

Hodnoceno po pilotu/může obsahovat spoilery.
O tomhle projektu NBC nevím, co si myslet. Místy mě to docela dost nudilo, někdy mě scéna pobavila… Topem byl asi rozhovor na hřišti o tom, že je normální, že abnormální lidé mají děti (postarší matka, hluchoněmí, liliputáni…). Goldieina rasistická, homofobní atd. babička „z pekla“ mi přijde jako ještě více ujetější verze matky Charlieho Sheena z 2.5 Men. Prostě se to tu jen hemží stereotypy (Goldieina babička, ten afektovanější z hlavní homosexuální dvojce, jeho černošská spolupracovnice…) Nápad je rozhodně originální, potenciál obrovský (ovšem porovnání s Modern Family není vůbec na místě, protože tam to dělají WAY (!!!) better!), bohužel je z toho další flop od NBC :)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
50 %
plakát
Vegas
19. října 2012
další názory k seriálu

Viva Las Vegas!

Hodnoceno po pilotu/může obsahovat spoilery.
Celkem dobrý. Škoda, že je to procedurálka, spíš by se mi líbilo, kdyby se zaměřili na postavy a „vedlejší“ dějovou linii (něco jako v Good Wife). Takhle je to prostě další kriminálka… Herci se mi líbili, s kvalitním scénářem byli jedna ruka (Dennis Quaid, Carrie-Anne Moss, Michael Chiklis, Jason O’Mara…).

Negativa: vím, že v nějakém dobovém seriálu na kabelovce (Mad Men?) zaplatili dost peněz, aby tam mohli zpívat dobovou písničku, tady nezazněla ani jedna, která by atmosféru Vegas v ’60 dokreslila. Ale tak tohle se od CBS dalo čekat, já prostě na kriminálky moc nejsem, ale komu se hodně líbí CSI, tak tedy může sledovat jejich 50 let staré předchůdce :)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
60 %
plakát
The Neighbors
19. října 2012
další názory k seriálu

Please don't...

Hodnoceno po pilotu/může obsahovat spoilery.
O.M.G.! Opravdu dala ABC tomuhle zelenou?! Podle mé teorie, byli sjetí, když tomuhle dali „series-order“. Po zhlédnutí traileru jsem to považoval za naprostou katastrofu srovnatelnou s „Work It“. ABC má asi nějaký monopol, že bude každý rok vyrábět nejhorší komedie sezóny (zatím se jí to daří!). Přesto jsem chtěl tomuhle whatever-this-is šanci. Není to 3rd Rock from the Sun, opravdu ne. Sousedi jsou o nevtipných mimozemšťanech, kteří přiletí na Zem, koupí celé sousedství a čekají na zprávu ze své planety, která 10 let nepřichází, takže to jedna rodina vzdá a odjede. Tím otevřou možnost pro přestěhování Martyho rodiny. Pak nastává várka trapných minut (sliz/pláč z uší, muži rodí děti, jídlo do sebe dostávají čtením-očima…). Nechápu, jak tvůrce této nevtipnosti stál za kouzelnou romantickou komedii Crazy, Stupid, Love, opravdu, nechápu.

Neighbors se rozhodně neřadí mezi případy, kdy je něco tak špatné, až je to dobré, tahle „komedie“ je prostě špatná. Nedoporučuji tímhle ztrácet 22 minut vašeho života.

40 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
10 %
plakát
Parťáci
19. října 2012
další názory k seriálu

A další hit pro CBS se nekoná :P

Hodnoceno po pilotu/může obsahovat spoilery.
Tvůrci skvělého seriálu Will & Grace dali opět hlavy dohromady a vymysleli seriál autobiografického rázu. Bohužel tentokrát se úspěch nekoná, ani nemůže, protože tenhle sitcom je prostě nezábavný, nevtipný, nezáživný, nudný, podprůměrný… totální výbuch. Louis je nepovedenou kopií Jacka z W&G, ale také stejně jako Will přikrášluje svého přítele a chce mít kontrolu nad každou situací… prostě takový dost nepovedený mišmaš. Brandon Routh… co k němu říct, nejslabší článek. Nechápu, že ten samý herec hrál tak skvěle padoucha v Chuckovi (nebo dokonce Supermana; what the hell happened to that guy?!). V Partners byl prkenný a nevtipný (což dokazují scény: 1) kdy mu Joe říká a situaci s Ali, 2) s tím kardio-srdcem a potom „úžasnou“ scénou na konci). Kdyby tam nebyl „laugh-track“ ani bych za celých 22 minut nezaslechl smích. Tomuhle seriálu prostě jen zoufale chybí Karen!! :D (a ne, ta drzá, prsatá sekretářka ji fakt nenahradí!). Také mi přišel divný celý děj: Louis a Joe jsou nejlepší přátelé od dětství, ale poté, co Louis řekne Joeově snoubence Ali, co neměl, Louis chce jejich přátelství ukončit. Až když mu Ali řekne, aby to nedělal, neudělá to. Trošku trhlé na to, že to jsou BFF.

PS: Sophia Bush is damn hot!!!! (Za ni je také těch 20 % ;) )

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
20 %
plakát
Nashville
19. října 2012
další názory k seriálu

The OI' Tennessee Music City

Hodnoceno po pilotu/může obsahovat spoilery.
Tohle byla jízda! Všechny postavy byly super (Connie = úžasná, Hayden hraje skvělou bitch atd.). Užijete si to, i když stejně jako já neposloucháte country, hýří se to tu samými zvraty, sexem, vysokými ambicemi, bodnutími do zad… Ale i ty písničky se mi líbily (tu, kterou zpívala Hayden, by jste klidně mohli slyšet od Taylor Swift). Jedná se o chytrý mix soap opery, hudby a politických intrik. Timeslot není nejideálnější (Středa, 10 hodin), ale Revenge to taky zvládl. Rozhodně se jedná o jedno z nejkvalitnějších dramat sezóny 2012/2013 (víc se mi líbil už jen pilot Arrowa), takže kdo hledá nové seriály na watchlist, tohle si tam můžete rozhodně přidat ;)
Po posledních dat sledovanosti to vypadá, že Nashville nebude trvat dlouho, takže fandové užívejte dokud jde ;)

73 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
82 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
80 %
plakát
The Mindy Project
19. října 2012
další názory k seriálu

#unexpectedlygood!

Hodnoceno po pilotu/může obsahovat spoilery.
Po zklamání FOXáckého pilotu Ben and Kate jsme k Projectu Mindy Kaling nepřistupoval s velkým očekáváním. Sledovanost napovídala, že druhá řada nejspíš nebude, z čehož jsem usoudil, že tomu bude odpovídat také kvalita. CHYBA! :) TMP mě příjemně překvapil. Docela dobře jsem se bavil, po celou dobu jsem se usmíval, užíval si Mindiny trapné chvilky, dialogy byly chytré a rychlé a děj byl uvěřitelný. Jelikož mám dost seriálů, které sleduji a nehodlal jsem si z nových pilotů přibírat nic nového (krom Arrowa a Cultu vlastně nic), tak tady vážně silně váhám. Office nesleduji, takže Mindy ani neznám, ale přišla mi sympatická a docela jsem si ji oblíbil. Konečně komedie z 2012/2013, kterou mohu s čistým svědomím doporučit :)

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
80 %
plakát
Made in Jersey
19. října 2012
další názory k seriálu

Mix: The Nanny/Working Girl/Fairly Legal/Legally Blonde

Hodnoceno po pilotu/může obsahovat spoilery.
Už to, že CBS dala MIJ na pátek napovídá, že se jedná jen o další právnickou show; připadá mi to, jakoby CBS splácala dohromady „Chůvu k pohledání“, film z ’80 „Pracující dívka“ a „Fairly Legal“, aby z toho vzniklo MIJ, ovšem moc se jim to nepovedlo. Místy mi to připomínalo i film „Pravá blonkdýnka“ (který se mi ovšem líbil) – díky svému vzdělání-z-ulice Martina z Jersey například odhalí, proč kleště v jednom případu nemohou být vražednou zbraní nebo k vyřešení případu využije své znalosti o kadeřnictví (nevyřešila tak Reese Witherspoon's Elle Woods nějaký svůj případ?? Určitě by mohla!). Oslní tak svého šéfa, ale určitě ne své manhattanské kolegy z Harvardu a Yaleu. Seriál bych rozhodně nenazval odpadem, to vůbec, ale třeba takový Žralok je o několik tříd lepší ;)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
50 %
plakát
Chicago Fire
19. října 2012
další názory k seriálu

Chicago Fire

Hodnoceno po pilotu/může obsahovat spoilery.
Tohle se mi prostě nelíbilo a nebavilo. Je tam spoustou vedlejších linek, které příběh oživují, ale já jsem většinu pilotu pronudil. Ratingy taktéž nejsou oslňující, takže ani podpora Lady Gaga jejímu příteli Tayloru Kinneymu nepomohla. Všichni herci hrají průměrně, „akční scénky“ se mi také nezamlouvaly… Fanoušky (nebo možná spíše fanynky) si seriál najde, já do další epizody určitě nepůjdu :)

PS: Seriály o hasičích, policistech, právnících, doktorech… možná by to chtělo zaměřit se také na jiné profese (jen na zkoušku).

52 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
20 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 25 lidí
30 %
plakát
Go On
19. října 2012
další názory k seriálu

You Gotta Go On

Hodnoceno po pilotu/může obsahovat spoilery.
F.R.I.E.N.D.S. je můj all-time-best-sitcom-ever hlavně proto, že je to jeden z mých prvních seriálů; to také znamená, že jsem si většinu herců ze seriálu oblíbil. Chandler Bing/Matt Perry mezi ně nepatří. Přesto jsem chtěl vidět, jak se mu povedl jeho nový seriál. No a příjemně mě překvapil :) Letošní komedie nejsou tak podařené jako v loňské sezóně 2011/2012, ale tohle je podle mě letos jedna z nejlepších.

Negativa: mohlo by se to jmenovat „The Matthew Perry Show“, protože vedlejší postavy jsou jím naprosto zastíněné.

Pozitiva: sarkastický Ryan Matthewa Perryho :D na to, že je to sitcom NBC jsem se i párkrát zasmál (Poté, co si jeden „psycho“ přisedne blíž k Ryanovi: „Proč si myslím, že vaše životní změna zahrnuje oblékání si kůže cizích lidí?“). Líbila se mi i podlézavá kolegyně hlavní psycholožky Lauren, kterou hrála Suzy Nakamura. Dalším plusem určitě je, že jsem se za celých 22 minut nenudil, což se mi u nových letošních komedií, které jsem doposavad viděl, stalo vždy.

Seriálů mám dost, takže pokračovat ve sledování nebudu, ale přeju Mattovi úspěch, takže snad tu druhou sérii vybojuje. Good Luck :)

83 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
70 %
plakát
Sherlock Holmes: Jak prosté
19. října 2012
další názory k seriálu

Holmes, sweet Holmes

Hodnoceno po pilotu/může obsahovat spoilery.
Britského Sherlocka jsem, přiznávám, neviděl, takže porovnávat nemohu, ale musím uznat, že Elementary (oproti jiným procedurálkám) není zas tak špatný seriál. Prostě jen nechápu, proč ho museli pojmenovat Sherlock Holmes?! Mohl prostě mít takovéto schopnosti (čti dedukce) a jmenovat se prostě jinak. Vyřešili by si tak i ten mediální problém, že z Watsona udělali ženu (což mi vůbec nevadí, protože Lucy Liu je skvělá, mám ji rád a kvůli ní jsem také pilot nakonec dokoukal). No, ty Sherlockovy mistrovské „dedukce“ mě fakt dostávali :D podle rukou pozná chirurga a další podobné vychytávky :D moc kriminálek nesleduju (max. Body of Proof, občas (staré řady) CSI: Las Vegas, ale jinak vůbec), takže tohle na mém watchlistu určitě nebude! :)

63 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
60 %
1/3
123