avatar uživatele

deedeedee

off
JménoDanielka
Věk
BydlištěPraha
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky deedeedee
plakát
Super drbna
23. prosince 2012
další názory k seriálu

Seriál nové doby

Už to byly seriály o elitách, o různých elitách, ale seriál pojatý jako "jeden jediný zdroj do skandálního života manhattonské elity", to opravdu nebylo. Proto je to tak vyjímečné, originální, tajemné.
Intrikářství je těmto lidem bližší než cokoliv jiného, všem, smutné? Ne, strhující. I přes některé převelice nudné díly, převažují ty zabávné a propracované.
Poslední řada, která nepatřila k nejlepším, přesto měla velkolepé finále, které naprosto předčilo mé očekávání a zařadilo se k nejlepším co jsem kdy viděla.

K ostatním názorům - ano, je pravda že tam kámen š**á cihlu, ale řekněte mi nějaký vztahový seriál, který trval tak dlouho a tato situace tam nenastala.

Xoxo Deedeedee

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %
plakát
Show Jana Krause
3. května 2012
další názory k seriálu

Už ne!

Na původní talk show s Krausem na jedničce, zvanou Uvolněte se, prosím, se mi teda dívalo mnohem líp. Nevím, jestli je to tím, že přibylo reklam či pouze tím, že to dřív býval na obrazovkách v podstatě jediný pořad takového formátu talk show.
Navíc, se mi čím dál víc hnusý rýpavost a někdy velice primitivní humor moderátora.
Z Jana Krause, se poslední dobou stala trochu komerční postavička, televizí Primou zaplacená a vydavatelství jeho časopisu podpořená.
Druhý Conan to není, jak se mi už někdy někdo pokusil vnutit, a na to, abych zjišťovala, jestli se to od minule nezměnilo, bych nerada v pátek večer, zapínala televizi a zatínala nervy.

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
40 %
plakát
Všechnopárty
3. května 2012
další názory k seriálu

Pro nudné večery

Docela slušná talkshow, pokud tam je zábavný host. Karel Šíp je vtipný, ale není to typ Krause, čili není rýpavý a zbytečně si z lidí nedělá p*del, takže je o celkem dobrou zábavu postaráno, bez pocitu lítosti a soucítění z vynuceného ztrapňování některých hostů.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
60 %
plakát
Dr. House
3. května 2012
další názory k seriálu

Dnes už klasika!

Psát názor na House, je podle mého zbytečné, ale beru to jako povinné zlo/dobro. Snad každý ví o co se zde jedná, asi každý zná věčně cynického, sarkastického a kulhajícího doktora, který svou genialitou od sebe odrazuje ostatní. Tady není o čem hovořit, jasných 100%, to že tvůrcům, po těch letech výmýšlení případů, docházejí nápady, bych jim za vinu nedávala. Vymysleli jednu z nejlepších postav televize a za to by jim měl být každý seriálový fanda vděčný. :)

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
100 %
plakát
Veronica Mars
29. dubna 2012
další názory k seriálu

We used to be friends

Ve stejné době, kdy jsme s kámoškou ujížděli :D na Gilmorkách, běžela hned po nich na Nově Veronica Mars, strašně mě bavili ty její cynický poznámky a hlášky. Přesto že, jsem přírodní hnědovláska, toužila jsem být jako ona. Mít tátu soukromýho detektiva, sama jím být, bydlet ve městě, ve kterém je tolik případů k vyřešení, prostě hotový ráj.
Od doby skončení seriálu, už není ale Kirsten moc vidět, zahlídla jsem jí potom ještě ve filmu, každý díl GG poslouchám její hlas, tak jsem nedávno jsem zkoukla pár dílů, a znovu jsem pochopila proč mě ta holka tak vzala, jak to říct...? Je to prostě Borka :D

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
80 %
plakát
Červený trpaslík
29. dubna 2012
další názory k seriálu

Nekonečná studnice humoru

Když jsem byla ještě hodně malá a ještě jen "dee", nechávala mě maminka koukat v pátek na telku až pozdě do noci, když jsem někdy přepla na dvojku, běhala tam parta, tehdy ještě divnejch lidí, co taky divně mluvili a všechno tam bylo hrozně zvláštní.
Před pár lety, když už ze mně vyrostla velká deedeedee, která už měla pár seriálu za sebou, jsem se rozhodla pustit se i do Red Dwarfa. Pamatuji si to přesně, byla jsem nemocná, a za jeden den jsem stihla jednu, dvě řady. Úplně mě to vzalo. Zamilovala jsem si Listera a hlavně Rimmera a všechny ostatní samozřejmě. :D
Tento seriál se stal kultovním a já se ani nedivím, je to prostě seriál ke kterému se budete vracet rádi a často :)

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
83 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Helena
28. dubna 2012
další názory k seriálu

Na tuhle Helenku nemá ani Vondráčková!

Tak to si asi už nova dělá legraci, ne? Měla jsem tu čest, zahlídnout jeden díl, už nikdy více! Naprosto, ale naprosto TRAPNÉ dialogy doprovázeny naprosto neoprávněným "sitconovským" smíchem. O hercích nemluvě, kde sehnali toho taťuldu, je mi záhadou. S Comebacku přešli na tohle?!! Kam se hrabe waterboarding, tohle je teprve mučení! Od doby tohoto "seriálu", pokud bude chtít někdo trestat své dítě od narození jménem, nemusí hledat jména jako Kunhůta či Gustava, stačí pouze Helena.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
0 %
plakát
Terra Nova
5. dubna 2012
další názory k seriálu

Nic, co by tu už nebylo

Proč mi to připomíná něco mezi Heurékou, Ztracenými a takovým tím filmem, tuším že se jmenoval "Cesta do středu země"?
Nenáročný seriál, lehce scifi s vymoženostma a dinosaurama, od začátku každého dílu víte jak to skončí, já se zřejmě tedy pravidelným divákem nestanu,jsou tam hezký efekty, hezký herci, ale jinak nic novýho pod sluncem, i když je to v názvu.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
20 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
60 %
plakát
Hotel Paradise
23. března 2012
další názory k seriálu

HP - Hustá pí***ina

Přiznávám, koukám na to, protože tolik hlouposti na jednou místě se jen tak nevidí. Vím že je to reality-show, ale to je právě to, co mi nejde do hlavy, jak je někdo schopen se v televizi tak naprosto odhalit, nemluvím o nahotě, v noci na nově dávaj horší věci :D, ale o tom veřejně mluvit o těch blbinách, co tam probíraj, každopádně, jim za to děkuji, protože tak dobrou komedii na Prima Love ještě neměli a zřejmě ani už mít nebudou, no, aspoň mám co probírat s holkama ve škole - "Leoooo!!!!" - to byl vtip...:P

63 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
63 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
0 %
plakát
Nová holka
3. března 2012
další názory k seriálu

Crazy girl next door

Nejvíc ztřeštěný seriál poslední dekády,mam ráda Zooeyiny filmy, to mě přivedlo ke shlédnutí pilotu, a poté i dalších dílů. Není to nic extra, ale je to milý a vtipný, to mi zatím stačí...ale, jak řikám, zatím!

17 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
70 %
1/3
123