avatar uživatele

Mr. Sebasti

off
JménoDr. Leidner
Věk22 let (Rak)
BydlištěSweden
Twitternemám
Instagram
Facebooknemam (možná)
Poznámka
trofej
trofej
trofej
trofej
trofej
trofej
Osobní profil

Kdysi zapřísáhlý fanoušek britských krimi seriálů posedlý Agathou Christie, nakonec okouzlen mainstreamovými bombami, sci-fi seriály a dramaty.
V mém watchlistu najdete vše, od Vražd v Midsomeru přes Akta X či Transparent až po Breaking Bad a Better Call Saul.
SerialZone uživatel už nějakých sto let, plus mínus pár dní.


Kultovní a srdcová záležitost, určitě nejdelší seriál, který jsem viděl celý. Jednotlivé epizody stojí pokaždé za to, dějová linka s mimozemšťany při nejmenším zajímavá, i když tak přitažená za vlasy, až musela hlava bolet.


Masterpiece, z některých epizod se svými mindfuck zvraty nepřestávám mít husí kůži.


Tohle mě naučilo sledovat kvalitní seriály, ocenit luxusní dialogy a zvraty v příběhu.


O Breaking Bad bylo řečeno hodně, nemá smysl komentovat. Jen jedna věc; ještě, že jsem měl tenkrát kocovinu jak blázen, ležel jsem celý den a měl jsem první týden Netflix.


Brácha od Breaking Bad, ve všech směrech. První série si žijou svůj disco příběh, poslední série jako by vyloženě patřila do Breaking Bad, zvraty a schízy zachovány.


V prvních pěti sériích střídala krása nádheru, Freak Show je opravdu vrchol geniality, pak už to šlo přímou úměrou do hajzlu. Šestá série vrchol ukřičenosti a trapnosti, sedmá čistokrevná blbost, osmá slepenec různých motivů v jednu šílenost, devátá jen krvavé běhání po lese a rádoby cool zvraty, první půlka desáté záblesk něčeho dobrého, ale druhou půlku jsem raději vzdal rovnou.


Další srdcová záležitost, kterou jsem byl vyloženě posedlý. S odstupem času to vidím trochu střízlivěji. Teď jsem zjistil, že mám z Transparentu i trochu creepy vibes, například po odhalení Tamborova chování na place.


Detektivními zápletkami z toho seriálu jsem býval vyloženě posedlý, ač v reálném životě by se mohlo stát tak 10 % epizod.


Než se začnete smát a pošlete mě s tímhle do prdele, podívejte se na první čtyři série téhle krimi klasiky. Některé zápletky jako by snad ani nebylo možné vymyslet.


Můj prokrastinační seriál. Některé zápletky na hlavu, jiné luxusní, vynikající na zabití času.