avatar uživatele

majk_maddox

off
Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele majk_maddox
plakát
90210: Nová generace
7. května 2016
další názory k seriálu

90210 - New Generation

Starou Beverly Hills jsem neviděl. Ani jsem se na to nechystal. Ale na novinu kde hraje AnnaLynne McCord jsem si nechtěl nechat ujít.
První série byl co rodince z Kansasu, která se přestěhuje do Beverly Hills kde žijí rozmazlení spratci, takže je těžké vyjít s bohatou smetánkou. První série byla dobrá, zajímavá a plná intrik a lží.
Druhá série byla o něco slabší, ale pořád na tom byla dobře, celou sérii se prakticky řeší koho Annie zabila při bouračce, je vydíraná a kámoše nemá. Série je zajímavá a znám jí celou to detailu.
Třetí série byla asi nejzajímavější dějem, kde Naomi skrývá, že byla znásilněna tohle je asi téma která bylo hlavní pro celou sérii. tento krát si už nevymýšlí jako v druhé sérii. Tohle téma mě bavilo asi nejvíce, zde měla Naomi hodně+ prostoru.
Čtvrtá série a pátá: Tady ani už nevím co bylo hlavním tématem, hvězdy byli pryč ze střední školy a začal život plný nudy a utrpení. Poslední době série byli nudné, nezajímavé a přišlo mi, že se opět nic neděje jako u většiny seriálu které se blíží ke konci.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
70 %
plakát
Co mám na tobě ráda
7. května 2016
další názory k seriálu

What i Like About You

1. série - První série jsem sjel asi dva dva dny jelikož má dvacet minut což je u mě naprosto plus. Postavy jsou příjemné teda až na Garyho, který mě nebavil, vytáčel mě - no prostě hrůza. Amandu miluji ta byla úžasná a její smysl pro humor mě dostával.
2. série - Jelikož odešel Simon Rex, pro kterého mi jeho role neuvěřitelně sedla mě celkem zklamalo, ale za to přišlo více nových postav, které mi taky sedli a začínal jsem přicházet na chuť i Garymu. Ale najednou se mi někam vytratili pocity postav, jako by nic necítili a všem bylo prostě moc uspěchané, ale pořád jsem se bavil, protože Holly byla opět skvělá a dostala lepší prostor Lauren, která byla v humoru lepší než Holly.
3. série - Zatím nejlepší série, opět humor tady nechybí, nová postava Ben mi opět seděl a měl pěkný vztah s Holly. Lauren opět nezklamala a její humor byl úžasný a velmi vtipný. Skok z druhé série, jelikož v předchozí sezoně chyběli pocity, tady jich bylo nově dost. Jediné co mě celkem štvalo, bylo to, že Holly a Vince to měli velmi jednoduché a i tak dělali z komára velblouda. ¨
4. série - Říkám si, tady to teda nefunguje, Ben už tady není, a nevím jestli jsem to dobře pochopil, ale nebylo vysvětlené proč vůbec odešel. Vtip tu je jen ze začátku, později to je jak na horské dráze, už to není co to bývalo, Lauren a Holly to sem tam zachránili´, ale čtvrtá série je podle mě propadák

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
80 %
plakát
Ostrov smrti
7. května 2016
další názory k seriálu

Harper's Island

1. Série - Ostrov smrti je dokonalý název pro tento seriál. Minulost a pomsta, které provází tento seriál se svatební zápletkou nemá chybu. V každé epizodě někdo zemře, což je super, protože tohle u hororvého seriálu očekávám. Každý má tajemství, každý má motiv a každý může být zabit. Postavy mi sedli skoro všechny až na vyjímky, nejlepší na seriálu je, že nevíte kdo je vrah, protože to skoro ani nejde jak zjistit. Krve je celkem dost, což jsem byl velmi rád. Pár postav mi bylo líto, ale jak to bývá seriál s hrorovým žánrem nemá slitování. Seriálu stačí jedna série a dál bych to nerozmazával. Vřele doporučuju zkouknout.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
90 %
plakát
Stalker
7. května 2016
další názory k seriálu

Stalker

1.Série - Je to první kriminálka nebo policjení drama, co mě bavilo a co jsem dokoukal do konce. Seriál se stalkingem jsem ještě neviděl ani nenašel, takže to pro mě byla přijmená novinka, která višla jako super seriál se skvělými postavami, zajímavým dějěm a nápadnem, který mě zaujal hned v pilotu. Každá epizoda má super děj a dává smysl a nádech strachu, kriminálky a stalkingu. Velmi mě mzrelo, že seriál nedostal druhou sérii, protože sledovatost byla skvělá, takže nechápu, proč seriál nedostal šanci. Každoupádně miluju tenhle seriál abudu se na něj dívám klidně i 10x.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
90 %
plakát
Scream
7. května 2016
další názory k seriálu

Scream

1. Série - Musím říct, že na seriál jsem se těšil od začátku, co byla pouhá první zmínka. Trailer mě ohromil a nemol jsem se dočkat. Když přišel pilot k nám do česka, byla jsem natěšený, seriál byl přesně takový jak jsem si přál. Postavy byli super, každá měla své tajemství, své obavy apod. Minulost co se odehrávalo před novou generací s Brandonem Jamesem byla zajímavá a dala seriálu to pravé ořechové. krve není moc, ale když příjde na vraždu, jde vidět kolika krve v sobě máme. Hezké holky, které umí hrát, sociální sítě, krveprolití a solidní konec, který dával smysl. O vrahovi jsem věděl už od sedmého dílu, bylo to jasné a když člověk trochu zapřemýšlí a spojí si věci, je to hned jasné.

Každopádně tento 30.4.2016 má vycházet druhá série, ke které je už taky trailer a vypadá to dobře, druhá vrah už čeká a mám už pár teorií, hlavně ať je to vynikající nebo klidně lepší než první série. Všem můžu doporučit.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Vlčí mládě
7. května 2016
další názory k seriálu

Teen Wolf

1. Série - Ze začátku mi to přišlo moc teen, ale zaujalo mě to hned na poprvé a říkal jsem si proč ne ? Postavy mi sedli, tedy až na Dereka, vůbec nevím proč. Stilesův humor byl z celého seriálu nejlepší, každý jeho pohled nebo hláška mě dostaly a záhada s alfou byla zajímavá a měla příběh. V první sérii se seznamujeme ve vším, co k seriálu patří.
2. Série - Tady je to o dost lepší než první série, děj s kanimou byl daleko propracovanější a zajímavější než první série s alfou. Přibyla kupa nových postav, což jsem ocenil, protože v první sérii jich moc nebylo. Celé to bylo dobře zamaskované a finále mě dostalo. Opět nechybí Stilesův humor a nějáká ta jiskra mezi Stilesem a Lydií. Scott a Alison mě moc jako pár nezajímali a dávali tomu co teen drama. Druhá série byla lepší než první.
3. Série - Tayd to jsou ve části, dva příběhy, což jsem uvítal, první čás je o něco horší než za druhá, druhá polovina mě teda zaujala ze všech sérii seriálu nejvíce, přibyla Kira, kterou jsem si oblíbil plus další kupa postav. Některé se dali snést, některé ne. Konec třetí série byl teda něco, smrt Alison byla pro mě největší rána doposud, protože jsem jí miloval jako postavu. Ale ztaím nejlešpí série.
4. Série - Tady už jsem se pomalu začal ztrácet, nechápu proč dali Maliu jako hlavní postvu, když v předešlé sérii neměla moc velkou roli, ale dal jsem jí šqnci a oblíbil jsem si jí. Záhada byla nic moc, někdy už jsem se nudil, ale pořád to mělo nějáký ten nádecha dalo se to sledovat. Po odchodu mnoha postavy to už nebylo ono, ale pořád Stiles, Scott, Lydia a Derek zůstali. Začalo mě celkem štvát, že už Stiles ztrácel humor a nebylo to tak jako v předešlích sériích. Zatím druhá nejhorší série.
5. Série - Tohle mě už snad ani mohlo zklamat víc. derek jen za zmizel a ani nebyl jako host, přibyl otravný Liam a jeho holka otravná holka Hayden, postavy začali být otravné a už to nezachránil ani Stiles, který měl sotva čas na nějáký vtip. Pořád se řešily záhady a nebyl vůbec čas na nic jiného. První polovina ještě šla, ta druhá byla děs. Sledovanost ubila teda rychle a ani se tomu nedivým. Hostující Crystal Reed mě příjmeně překvapila, byl to nejlešpí bonus páté série.

Seriál je samo o sobě velni zajímavý a má co nabídnout, od první po třetí sérii napětí stoupá a máte se na co těšit, od čtvré to jde dolů. Snad to šestá série zachrání.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
80 %