CrazyGeek

off
JménoDaniel
Věk35 let
BydlištěOlomouc
Twitter@Nemám. Raději čtu knihy.
Instagram
FacebookNemám. Rád komunikuji starým způsobem. Pusou a face to face.
Poznámka
Jako má oblíbená poznámka? To bude ta z druhé třídy. V ŽK jsem měl napsáno: "Vzal spolužačce deštník, vrazil jí ho mezi nohy a začal pumpovat".
Názory uživatele CrazyGeek
plakát
Jednotky vesmírného nasazení
31. května 2020
další názory k seriálu

Space fail

Nápad zněl skvěle. Obsazení budilo velká očekávání. Tak co se stalo?
Někdo se nedokázal rozhodnout, jestli bude seriál odlehčená sranda, nebo to bude vážnější.
Nechápu, čím se tenhle seriál snaží být? Skvělá a vtipná druhá epizoda
vs ... zbytek? Celá dějová linka s manželkou ve vězení a dcerou, která by mohla být klidně vystřižená a nic by se nezměnilo. Kam se poděl Yuri? Proč nemá Brad MNOHEM víc prostoru? Ruku na srdce, nejlepší části seriálu se odehrávaly na poradě generálů štábů. Kde byla doslova místnost zaplněna top komiky a oni se rozhodnou používat je tak málo. No hlavně, že narvete jejich jména do traileru.

Jak tohle píšu, říkám si, jestli ta uspěchanost a některé nelogické dějové linky nesouvisí s odchodem Freda Willarda... Nebo je to jen moje přání, protože jsem doopravdy asi zklamaný.

Ach jo. Pokud bude druhá sezóna, budu to považovat za zázrak. Do té doby ale bohužel tahle raketa k Měsíci nedoletěla. Stěží se odlepila od startovací rampy a teď padá někde do pouště.

P.S. Pro tenhle seriál vlastně existuje měřítko kvality. Filmografie Steva Carella. Lidi milují jeho komické role, ale on chce dokázat, že umí i víc a proto přešel na vážnější filmy. Ano, hrát je umí a herec je to schopný. Bohužel, kvůli vážnějším rolím se na to nikdo dívat nechce.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
30 %
plakát
Nebe s.r.o.
13. února 2019
další názory k seriálu

Ne moc boží

Pilot byl stejný jako víra. Těšil jsem se, věřil a nedostal jsem v podstatě nic. Jen natáhlý trailer. Takže nebe je továrna. Ok. To už bylo ve Stopařově průvodci galaxií. A bylo to zábavné. Tady to vtipné není. Andělé pojídají hamburgery a říkají si dickheadi. Dal bych ještě méně, ale líbí se mi Geraldine Viswanathan a její úsměv.

57 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
71 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
40 %
plakát
The Grand Tour
26. ledna 2019
další názory k seriálu

Technická dokonalost neznamená dobrou zábavu.

Ok. Odložte ty kameny. Já se jen pokusím říct názor.
(hluboký nádech)... Speciál z Kolumbie byl zatím to nejnudnější a nejhorší, co v rámci TGT vzniklo.

Dva díly o focení zvířat, nudné jízdě z bodu A do B, tradičním upgradu aut a stokrát opakovaném pošťuchování mezi moderátory.
Ovšem za největší zklamání považuju ty vyloženě zbytečné věci - Jeremy na plošině, jízda po mostu, kondor, osel atd. Skoro to působilo jen jako lákadlo pro trailery. Bez nějakého smyslu.

Kdybych to viděl poprvé, asi bych byl spokojený. Jenomže vidět to po Xté už zábava není.
V prvním díle byla cesta Detroitem mnohem zajímavější, než celý dvouhodinový speciál.
Natočeno je to dokonale. Radost se koukat. Jen to nemělo duši. Jsem z toho krapet rozhozený a bojím se, že pokud to takhle půjde dál, TGT mi to znechutí.

Po Kolumbii snižuji hodnocení o deset.

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
70 %
plakát
Proč? 13x proto
19. května 2018
další názory k seriálu

Druhá série...

První řada 13RW byla jako blesk z čistého nebe. Pustil jsem si jeden díl, pak další a další. Něco perfektního, co Vás zarazí do sedačky a prostě tomu nemůžete říct ne (uh, to je celkem nevhodné přirovnání). Otázka ale byla, zvládne druhá série dostát kvalit té první?

Snadná odpověď je NE. Když je něco dokonalého a unikátního, nemůžete to zopakovat.

Je tu ovšem obrovské ALE:
Neznamená to, že je to špatný seriál. Naopak.

Sice tady klidně můžu říct, že druhá řada je zbytečná. Nemusela být atd. Jenomže to neudělám. Při sledování všech 13 dílů jsem byl zase dojatý, měl vztek i radost, byl překvapený, zmatený, měl jsem strach o jednotlivé postavy a zajímal se, co bude dál... Zkrátka to, co tak nějak čekám od kvalitního seriálu.

Příběh této série mapuje soudní proces matky Hannah se školou. Každý díl se opět soustředí na jinou postavu a její výpověď (nebo vzpomínky). Jsou tu staré i nové postavy, tajemství i záhady. Nechci popisovat děj, nechci spoilerovat.

Co určitě nesedne každému, je fakt, že tohle není verze Hannah. Tohle je verze těch druhých. Těch "zlých". Každý příběh má více verzí. Váš a jejich. První série to lehce nakousla v příběhu o vzkazích. Druhá jde mnohem, mnohem dál. Hannah nebyla dokonalá (i když jsem si já a určitě i ostatní mysleli něco jiného). Vidět milovanou postavu, jak dělá... Něco jiného, než jak jste si ji představovali, je emočně jako rána do břicha. Během sledování jsem zažil takových ran hned několik.
Rozhodně tady musím zmínit i druhý problém řady a to "ducha Hannah" který slouží jako prostředek na posouvání příběhu a pro trailery.

Původně jsem chtěl napsat, že to je slabina a největší obtíž, jenomže - ani na vteřinu jsem se nenudil. Naopak. Zase jsem byl zaražený v křesle a užíval jsem si skvělý seriál. Ne, opravdu se nepovedlo zopakovat úspěch první řady. Ale víte co? Nevadí mi to.

Přesně takové příběhy, jejich následky a dopad na celou společnost, o nich se má mluvit. Nemají se zametat pod koberec. Nemá se dělat, že problémy neexistují.
Třeba můžou podobné věci nějaký život zachránit. Třeba to pomůže celé společnosti. Nebo někomu, koho náhodou znáte a ani nevíte, čím prochází.
Třeba...

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
80 %
plakát
Happy!
7. prosince 2017
další názory k seriálu

Slova nestačí.

Stalo se vám někdy, že během určité části seriálu jen sedíte s otevřenou pusou a nemůžete věřit svým očím? Během sledování pilotu k téhle šílenosti jsem zůstal v úžasu celých 43 minut a ani na sekundu se nenudil.
Nevěděl jsem, co to bude. Neznám předlohu. Netušil jsem, co čekat. Půlka lidí to bude nesnášet a považovat za úchylárnu. Ta druhá půlka našla nový kult.
90% teď a pokud udrží kvalitu, 100% je jistých

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 12 lidí
90 %