20. 6. 2013

Netflix se vrátí do Hemlock Grove

Netflix se vrátí do Hemlock Grove

Odpoledne z veselejšího soudku. Stanice Netflix oznámila, že objednala druhou sérii svého hororového thrilleru Hemlock Grove. K tomu navíc přidává Charlese „Chicka“ Eglee jako nového showrunnera a výkonného producenta.

„Celosvětová reakce fanoušků na Hemlcok Grove byla fenomenální,“ řekl Eli Roth, producent seriálu. „Předplatitelé Netflixu si zamilovali kombinaci sexy monster, tajemství, temné rodinné soap opery, která skončila obřím twistem. Publikum zůstalo naprosto v šoku. A to první série byla pouze rozcvičkou. To pravé začne až s druhou sérií.“

Lee Shipman a Brian McGreevy, kteří napsali gotický román, kterým se seriál inspiruje, vytvořili také seriálovou verzi. Na rozdíl od první série, která obsahovala třináct epizod, bude dvojka kratší – desetiepizodní.

„Eli, Brian, Lee a jejich tým odvedli v první sérii výbornou práci. Seznámili diváky s jedinečným světem nezapomenutelných postav,“ řekla Cindy Holland, viceprezidentka originální tvorby na Netflixu. **„Nyní je tým obohacen o Chicka, zkušeného producenta, který pracoval na projektech, mezi kterými nechybí The Shield, The Walking Dead nebo Dexter. Jsme přesvědčeni, že přispěje ke zvýšení intenzity toho tajemství, které obklopuje Hemlock Grove.“*

Další várka epizod Hemlock Grove bude k dispozici v roce 2014.


Už jste viděli první sérii? Jak se vám novinka líbí? Jste rádi za obnovení? Těšíte se na nové epizody?

(Zdroj: THR)

Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
reallyreallychildish

reallyreallychildish

Jupí! Právě jsem na to začala koukat a zatím se mi to moc líbí, tak jsem ráda, že toho bude i víc. :)
před 10 roky
Petra Lukáčková

Petra Lukáčková

Tak jsem dneska dokoukala 1. serii jsem fanouškem upírů a nadpřirozena jako takového a tento seriál mě velmi...
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

mám radost. seriál je dobrý a originální, aniž by člověk hleděl, co za kravinu to na obrazovce je. navíc...
před 10 roky
Další články k tématu