15. 8. 2013

TNT obnovuje ve velkém!

TNT obnovuje ve velkém!

Letní seriály kabelovky TNT se očividně těší velké oblibě. Stanice už dále nečekala a dnes oficiálně oznámila, že své tři letní hity obnovuje pro nové série!

Mezi šťastné seriály, které se na televizní obrazovky vrátí i v létě 2014, se nyní řadí Rizzoli & Isles (Vraždy na pitevně), Major Crimes a Perception (Prozíravost). Trojice se přidává k již dříve obnovenému sci-fi Falling Skies.

Všechny čtyři seriály patří mezi top 10 nejsledova­nějších letních programů na neplacených kabelových stanicích. Rizzoli je dokonce na prvním místě, Major Crimes obsazují pátou příčku.

„TNT má za sebou velmi úspěšné léto. Čtyři velké hity stanice přitahují stále více diváků díky jejich perfektnímu příběhu, sympatickým postavám a skvělým hereckým výkonům,“ řekl Michael Wright, prezident programové skladby stanic TNT? TBS a TCM. „Díky obnovení Rizzoli & Isles, Major Crimes, Falling Skies a Perception si TNT staví neuvěřitelně silný arzenál originálních skriptových seriálů. Ten se pak dále posílí letos v zimě přidáním novinky Mob City a novou sérií Dallasu a debutem The Last Ship a Legends za rok v létě.“

Rizzoli & Isles se dočká již páté série. Seriál týdně průměrně sleduje 8,4 milionů diváků, o šest procent více, než v minulé sezoně. První polovinu čtvrté řady seriál zakončí 10. září, zbylé epizody se na obrazovky dostanou na začátku roku 2014. Pátá série bude obsahovat patnáct epizod a začne v létě 2014.

Major Crimes se vrátí se třetí řadou. Toto kriminální drama si během týdne v televizi pustí celkem 6,7 milionů diváků. První polovinu druhé série uzavře seriál 19. srpna, přičemž se vrátí již v listopadu s druhou částí sezóny. Stejně jako u Rizzoli bude mít nová série patnáct epizod také zde.

Posledním obnoveným seriálem je drama Perception, které se těší oblibě 5,6 milionů diváků. V létě se seriál rozloučí 27. srpna a s druhou půlkou řady se vrátí na začátku roku 2014. Třetí série bude také obsahovat patnáct dílů.


Sledujete některý z letních seriálu TNT? Jste rádi, že se trojice vrátí i příští léto?

(Zdroj: oficiální tisková zpráva)

Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
dagsoftware

dagsoftware

Za Perception aj R&I som rád
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

skvělé zprávy.
před 10 roky
dm66

dm66

Som rad za vsetky serialy, hlavne Falling Skies.
před 9 roky
Další články k tématu