2. 5. 2015

Červený trpaslík se vrátí, další dvě sezóny potvrzeny!

Červený trpaslík se vrátí, další dvě sezóny potvrzeny!

Už před rokem jsme vám psali, že se můžete začít těšit na novou sérii legendárního britského sitcomu Red Dwarf (Červený trpaslík). V původní zprávě se mluvilo o tom, že by se 11. série mohla objevit na televizních obrazovkách již v roce 2015.

Pak ale bylo na dlouhou dobu ticho. Vlastně na víc než rok. Nyní ale opět přichází nové zprávy, které rozhodně za čekání stály! Bylo oznámeno, že se Trpaslík vrátí na obrazovky ne s jednou, ale se dvěma novými sériemi! Obě dvě se budou točit naráz, produkce začne letos na podzim.

Red Dwarf XI poběží na stanici Dave v příštím roce, v roce 2017 poté bude následovat Red Dwarf XII. Fanoušci se můžou těšit na své oblíbené postavy. Vrátí se Lister (Craig Charles), Rimmer (Chris Barrie), Kocour (Danny John-Jules) i Kryten (Robert Llewellyn).

„Generální ředitel Dave, Steve North, a všichni v britské televizi jsou neskutečně úžasní v podpoře Červeného trpaslíka, a to od úplného začátku, kdy se s naším seriálem zapletli. Steve původně chtěl nové epizody už v roce 2012, ale nám se až nyní podařilo uspořádat naše časové harmonogramy, abychom se všichni sešli. Teď jsme ale všichni naprosto nadšení,“ uvedl spolutvůrce seriálu Doug Naylor.

Seriál se fanouškům poprvé představil v roce 1988 na BBC Two. Poslední epizody byly odvysílány v šestidílné sérii v roce 2012.

Na oficiální oznámení nových sérií se můžete podívat zde:


Tak co, těšíte se? Značíte si v kalendáři? Máte radost ze dvou řad, stojí dvojnásobná porce za čekání? Nebo byste raději viděli 11. sérii hned? :-)

Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře13zobraz všech 13 příspěvků
Kastor Pollux

Kastor Pollux

juchú, to je prostě skvělá zpráva!!!
před 9 roky
kacka.irena

kacka.irena

Těším. Moc a moc
před 9 roky
markus48

markus48

uz aby to bolo, neviem sa dockat :(
před 8 roky
Další články k tématu