10. 11. 2018

Den v seriálech: B99, Charmed, Star Wars a další

Den v seriálech: B99, Charmed, Star Wars a další

A je tu další letem seriálovým světem :-)

HBO objednává minisérii The Plot Against America. Seriál nabízí hypotetickou americkou realitu, která vypadá až hrůzostrašně relevantní a ne příliš vzdálená po masakru v synagoze v Pittsburghu. V centru dění stojí pracující židovská rodina z New Jersey, která se zděšením sleduje politický vzestup Charlese Lindbergha, xenofobního populisty, který se stane prezidentem a obrátí zemi směrem k fašismu.

Šestá série The Blacklist (Černá listina) bude mít dvouhodinovou premiéru 4. ledna 2019 na stanici NBC. Stanice v midseason dále upraví svůj čtvrteční komediální blok. Brooklyn Nine-Nine (Brooklyn 99) bude mít remiéru 10. ledna 2019 v devět hodin večer. Will & Grace se následně posune o půl hodiny a bude se vysílat až o půl desáté večer. Superstore bude mít po odvysílání podzimního finále pauzu až do března, místo něj se bude vysílat sportovní soutěž The Titan Games, kterou bude moderovat Dwayne Johnson.

Stanice The CW naděluje svým letošním novinkám extra epizody. Charmed se dočká plné série s 22 epizodami. Legacies (Odkaz) a All American (Fotbalový talent) dostávají navíc každý tři epizody, jejich první série tedy budou obsahovat celkem 16 dílů.

Chilling Adventures of Sabrina čelí žalobě. Netflix a produkční studio Warner Bros. údajně použily sochu modly s hlavou kozla Bafomet od satanické skupiny Satanic Temple, kterou vyobrazily negativně pro uctívání ďábla a satanistické praktiky, zatímco skutečný cíl satanistů je oddělení státu a církve; členové vnímají Satana jako rebela vůči autoritě Boha, ne jako ďábelskou bytost.

Streamovací služba od Disneyho se bude jmenovat Disney+. A máme tu její další obří projekt, tentokrát z univerza Star Wars. Služba připravuje hraný prequel k Rogue One. V hlavní roli se objeví Diego Luna, který si zopakuje roli Cassiana Andora.

Castingy

Anna Paquin získala významnou roli v závěrečné sérii The Affair (Aféra).

Matthew Modine ztvární hlavní roli ve špionážním pilotu Surveillance od CBS.

Jeremy Irvine a Brian J. Smith byli obsazeni do Treadstone, novince od USA Network z univerza Bournea.

Jean Smart získala jednu z hlavních rolí v chystané HBO novince Watchmen.

Robin Givens se objeví ve významné roli v midseason novince The Fix od ABC.

Max Greenfield se vrátí v nové řadě Veronica Mars jako Leo D'Amato. Do minisérie byl nově obsazen také Patton Oswalt.

Dynasty odchází další původní postava. James Mackay alias Steven Carrington se v dohledné době nevrátí.

Trailery

Champaign Ill (Youtube Red)


Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
pataaaaaa159

pataaaaaa159

Disney+? Neříkalo se že to bude Disney Play?
před 5 roky
Infinity...

Infinity...

Prý to byl jen pracovní název.
před 5 roky
Destinytte

Destinytte

Tak Dynasty se pěkně rozpadá...
před 5 roky
Další články k tématu