24. 10. 2019

Den v seriálech: Miranda, Walker, Friends a další

Nepřehlédněte

Miranda oslaví deset let od premiéry hodinovým zábavním speciálem. Epizoda by se měla vysílat ještě letos.

Reboot Walker, Texas Ranger (Walker Texas Ranger) se přesouvá na stanici The CW.

Castingy

Freddie Prinze Jr.: Punky Brewster pilot (NBC)
Lela Loren: American Gods (Američtí bohové) (Starz)
Sophia Bush: Love, Simon (Disney+)
Joseph Mawle: LOTR (Amazon)
Ryan Robbins: Riverdale (The CW)
Meagan Good: Prodigal Son (Fox)
David Anders: Roswell, New Mexico (Roswell: Nové Mexiko) (The CW)
Richard Flood: Grey's Anatomy (Chirurgové) (ABC)
Missi Pyle a Holley Fain: Dirty John (Špinavej John) (USA Network)
Natalie Morales: Dead to Me (Smrt nás spojí) (Netflix)
Aidan Turner: novinka o Leonadru Da Vincim
Greg Kinnear, Heather Graham: The Stand (CBS All Access)
Renée Elise Goldsberry: Evil (CBS)
Wayne Brady: Black Lightning (The CW)
Holly Hunter: A Higher Loyalty (CBS)
Alan Tudyk: The Rookie (Zelenáč) (ABC)

Premiéry

The Moodys: 4. prosince na Foxu
Outsider, The (The Outsider): 12. ledna 2020 na HBO
No Activity: 21. listopadu na CBS All Access

Nové projekty a seriály

Fox objednává pilot dramatu Chain of Command. Mladá vojenská vyšetřovatelka s radikálními metodami vyšetřování se vrací do svého rodného města, aby se přidala k vojenské jednotce, která ji tam nechce. Vrací se k rodině, která ji traumatizovala, a musí konfrontovat tajemství, jež ji donutila před lety odejít.

The CW pracuje na rebootu GCB, který by se měl odehrávat na střední škole. Na prestižní soukromé křesťanské škole v Dallasu vypukne mezi studenty válka. Vše začne tím, že do školy začne chodit nová dívka, ateistická dcera ministranta. Ta se zaplete se třemi populárními dívkami, které ji obviňují, že zničila jejich život.

CBS vyvíjí reboot seriálu a filmu Clueless (Praštěná holka). Příběh se bude odehrávat v Los Angeles v roce 2020. Nejpopu­lárnější dívka ve škole Cher zmizí a její dlouholetá pravá ruka Dionne se konečně dostane na výsluní a zabere její místo. Jak se Dionne vypořádá s tlakem, který s sebou nejpopulárnější status přináší? Seriál zároveň bude odhalovat záhadu, co se stalo s její nejlepší kamarádkou.

Americký showrunner Frank Spotnitz vytváří spolu s britským scenáristou Stevem Thompsonem (Sherlock) osmiílný seriál s pracovním názvem Leonardo. Příběh bude sledovat život a dílo slavného Leonarda Da Vinciho. V hlavní roli se objeví Aidan Turner. Natáčení by mělo začít již letos, projekt však prozatím nemá přiřazenou stanici.

HBO Max objednává spin-off slavného muzikálu Grease (Pomáda). Grease: Rydell High bude hudební seriál inspirovaný filmem z roku 1978. Objeví se zde známé i nové p ostavy, příběh zůstává zasazený do 50. let.

ABC objednává pilot 90's Popstar. Jde o drama, které se inspiruje hudebním dětstvím a dospíváním herečky a zpěvačky Mandy Moore. Rodina z malého městečka na Floridě se musí vypořádat s neobvyklou novou realitou, když se z jejich dcery v podstatě přes noc stane popová superstar.

HBO a Canal+ vytvoří společně reboot filmové série Maniac Cop. Příběh se odehrává v Los Angeles a je vyprávěný očima různých postav, a to jak policistů, tak i kriminálníků. V ulicích řádí zabiják v uniformě. Paranoia dovádí společnost k šílenství a nikdo neví, jestli tento šílenec v policejní uniformě používá pouze lidskou, nebo dokonce i nadpřirozenou­ sílu.

CBS objednává pilot komedie The United States of Al od Chucka Lorreho. Projekt sleduje přátelství mezi Rileym a Alem. Riley je vojenský veterán, který se jen těžko přizpůsobuje civilnímu životu v Ohiu. Awalmir (Al) je tlumočník z Afganistanu, který spolupracoval s Rileyho jednotkou a nyní přijíždí do Ameriky, aby zde začal nový život.

Fox objendnává pilot komedie Diversity Hire. Projekt prozkoumává témata rasy, sociální třídy a pohlaví, zatímco se snaží posunovat hranice politické korektnosti. Zenzi Baker je chytrá mladá Afroameričanka, jejíž život se obrátí vzhůru nohama, když její šéf vystaví svou úspěšnou technologickou společnost veřejnému skandálu. Aby si zachránil krk, povýší Zenzi, která pracovala jako nedůležitý programátor, na vedoucí diverzní sekce. A co je její hlavní kvalifikací? Je diverzní.

Netflix objednává animovaný seriál Ghee Happy od Sanjayho Patela. Seriál je nevšedním převyprávěním příběhů o hinduistických božstvech. Malé děti v božské školce Ghee Happy se hravou formou o bozích učí a objevují jejich schopnosti.

Další střípky

Ve věku 78 let zemřel slavný herec Robert Foster.

Ve věku 88 let zemřel herec John Clarke, známý ze soap opery Days of Our Lives (Tak jde čas).

Lori Loughlin čelí čelí až 50 letům vězení, pokud bude shledána vinnou ve skandálu podplácení škol.

John Cho si poranil koleno na natáčení remaku Cowboy Bebop (Netflix). Produkce se kvůli tomu pozastaví na 7–9 měsíců.

Bluff City Law se od stanice NBC nedočká objednávky dalších epizod pro první řadu. Zbylé díly odvysílá ve svém běžném programovém slotu. Prodloužení pro druhou sérii se neočekává.

Slavný seriálový tvůrce Kurt Sutter (Sons of Anarchy (Zákon gangu), Mayans MC) byl stanicí vyhozen kvůli stížnostem na jeho chování při natáčení Mayans.

Jennifer Aniston si založila účet na Instagramu a zbořila internet. Jako svůj úplně první příspěvek totiž publikovala reuninon fotografiiFriends (Přátelé), která má již přes 14 milionů lajků a přes půl milionu komentářů.

Kvůli kalifornským požárům bylo dočasně pozastaveno natáčení seriálů NCIS (Námořní vyšetřovací služba), Bless This Mess, Perfect Harmony, Party of Five, S.W.A.T. a dalších.

Trailery

9–1–1: Lone Star


Outsider, The (The Outsider)


No Activity


The Crown (Koruna)


Atypical (Atypický)


The Sinner (Hříšná duše)


The Man in the High Castle


Will & Grace (Will a Grace)


Kdo nesdílí není Čech! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Tesa.

Tesa.

Úplny súhlas, Miranda ma tiež veľmi potešila, hneď mám lepší deň :)
před 4 roky
carolos

carolos

Miranda! YES! YES! YES! Mirandu považujem za jeden z najlepších britských seriálov. Pri sledovaní som...
před 4 roky
Mr.Ripley

Mr.Ripley

Bohužel musím všechny zklamat. Miranda avizovala na ig, nebude se jednat o přímé pokračování seriálu,...
před 4 roky
Další články k tématu