21. 1. 2020

Den v seriálech: Arrow, Tommy, Legacies a další

Castingy

Philip Anthony-Rodriguez získal vedlejší roli v novinkce Tommy, která startuje na CBS 6. února. Ztvární Rascala Santose, chytrého a oddaného zástupce velitele jednotky, která úzce spolupracuje s Tommy, když jedna z jeho operací selže.

Charles Terrier se objeví v Legacies (Odkaz) ve víceepizodní roli Chada.

Chystaný thriller Severance od Apple TV+ nabírá další posilu. Vedle Adam Scott a Patricia Arquette zazáří v hlavní roli také Britt Lower. Ztvární Helly, ženu, která se snaží smířit se svým rozhodnutím o podstoupení procedury. Seriál se odehrává ve firmě Lumen Industries, která nabízí lidem proceduru, jež oddělí pracovní vzpomínky od těch mimopracovních.

Nové seriály a projekty

ITV objednává třídílnou minisérii The Penbrokeshire Murders o hledání chladnokrevného sériového vraha. V hlavní roli se objeví Luke Evans. V roce 2006 se nově povýšený detektivní velitel Steve Wilkins rozhodne znovu otevřít případ dvojité nevyřešené vraždy z 80. let, která vrhá nepěkné světlo na policejní jednotku Dyfed Powys. Pomocí moderních vyšetřovacích metod najdou mikroskopické stopy DN a vlákna, která případ spojují se zlodějem, jenž si odpykává poslední dny svého vězeňského rozsudku. Pokud má ale Steve pravdu, je to i sériový vrah. Hrdina se svým týmem musí najít dost forenzních důkazů, aby podezřelého obvinili dřív, než je propuštěn z vězení a dostane šanci znovu zabíjet.

Aazon se rozhodl nepokračovat s projektem Good People, kterému dříve objednal pilot. Komedie s hvězdným obsazením (Whitney Cummings, Lisa Kudrow, Martin Short, Greg Kinnear) tak nakonec nevznikne.

Další střípky

Na svět se dostaly první fotografie z finále Arrow. Ale pozor, jsou lehce spoilerové, takže vstup na vlastní nebezpečí.

Jennifer Aniston drží světový rekord v nejrychleji získaném milionu followerů na Instagramu. Herečka si účet založila v říjnu a Instagram dočasně vyřadila z provozu fotkou herců z Friends (Přátelé). Během udílení cen SAG prozradila, že k založení účtu ji vedla ne až tak vlastní touha, jako spíš tlak okolí. „Když je nemůžete porazit, tak se k nim přidejte,“ žertovala herečka.

Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Just_reyna

Just_reyna

Tak teď jsem zmatená ještě víc. Jsem na to finále Arrow opravdu zvědavá...
před 4 roky
andrea168

andrea168

Arrow jsem prestala sledovat uz davno, ale posledni dil si nenecham ujit. I kdyz uz nebudu mit tuseni, kdo...
před 4 roky
MrsAllen

MrsAllen

Arrow mi bude chybět. Snad najdu náhradu
před 4 roky
Další články k tématu