Diskuze k článku Novinka pod lupou: Superšéf 24 hodin do pekla a zpět (Prima)
avatar uživatele
Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
8. 2. 2020 / 12:19:16 (před 4 roky)
on

Já se docela těšila, doufala jsem, že se pokusí Gordonuv formát víc rozvést, lépe přizpůsobit. Bohužel pro mě se tak nestalo, moc se kecá málo vaří, to by možná přilákalo víc diváků. Jinak se prostě až moc drží originálu a Polreich se snad i moc snaží trumfnout Gordona ve vulgarismech. No asi tomu dám ještě jednu šanci někdy...

avatar uživatele
foruska
Redaktor | Cool level: 24 | Alan Harper
8. 2. 2020 / 12:48:18 (před 4 roky)
off

Jeden z pro mě povinných úkolů, zkoukla jsem to kvůli výzvě. Splnilo to očekávání a vím, že dál sledovat nebudu.

avatar uživatele
Silkwe
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
9. 2. 2020 / 21:56:48 (před 4 roky)
off

Já jsem to teda odzívala. bylo to děsně utahaný oproti původní předloze. Nemělo to spád a celkově je vidět, že se to snaží dělat jako "ti za mořem", ale jaksi tomu chybí koule. /a ne, ty tomu neudělají sprostá slova - taky mě překvapilo, že si Prima dovolila až takhle/.

Proměna sice dobrá, ale na ní a celé té scénce s příjezdem právě bylo vidět, jak se to vleče. (dlouhatánské líčení, pak dlouhý odjezd, příchod...). Bylo to prostě celé takové anošéfovské (z posledních sérií, kde bylo strašně omáčky a hrající hejhulové a já nevím co).

Přitom tenhle formát je o tom, že je tlačí čas, že na to fakt mají jen 24 hodin. Ale tady jsem moc strachů o to, jak to stihnou nezaznamenala. Jo a děsně nepříjemně na mě působila ta rozdělená obrazovka. Chápu ji, když se ukazují třeba ty prohřešky a tak, ale nepochopila jsem ji třeba ke konci, když majitelé jakože přicházeli do opravené restaurace a dlouho se tleskalo.

Naděje umírá předposlední - poslední zemře černý humor, ale toho mám dostatek.