15. 3. 2020

Superstore zkracuje aktuální sezónu

Superstore zkracuje aktuální sezónu

Celý týden vám dodáváme informace o tom, že seriálové natáčení se pozastavuje a odkládá. Nyní ale přichází první zpráva s reálnými výsledky, které se fanoušků dotknou. Aktuální série komedie Superstore bude zkrácená a velký odchod Amy se s velkou pravděpodobností přesune až na podzim.

America Ferrera oznámila, že natáčení páté řady seriálu končí předčasně, a to dříve, než Superstore mohl natočit úctyhodný odchod Amy a zakončení její dějové linky.

„Dnes je neočekávaně můj poslední den natáčení pro tuto sezónu,“ napsala herečka v pátek večer na svém Instagramu. „Natáčení jsme ukončili stejně jako všechny další seriály od Universalu.“

Zdroje z NBC potvrdily, že Superstore nenatočí 22. epizodu kvůli koronaviru. Předposlední epizoda (21. díl), která skončila natáčení v pátek, bude proto sloužit jako finále páté řady.

Ferrera na Instagramu naznačila, že se možná vrátí v příští sezóně, aby se Amy dočkala správného rozloučení. „Předpokládám, že to znamená, že se ještě vrátím, abychom Amyinu dějovou linku ukončili. Ale zrovna teď se chystám natočit mou poslední scénu z páté série.“

Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu