Diskuze k článku Scéna měsíce: Květen 2020
avatar uživatele
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
21. 6. 2020 / 16:38:40 (před 3 roky)
off

Naprostý souhlas se Snowpiercer. Ta scéna mi vyrazila dech (plus mi spustila kolečka v mozku na jisté AU, ti co mě sledují na timeline vědí :D). Musím říct, že i přes náznaky jsem to prostě nečekala.

Upload byl taky skvělý.. nejsem zrovna fanoušek toho druhého z Amellů, takže jsem se trochu bála, ale nakonec byl Upload daleko lepší a vtipnější, než jsem se původně obávala. Ten konec s Ingrid byl teda taky docela brutus a jsem zvědavá na pokračování :-).

Blindspot si šetřím na maraton, takže jsem to přeskočila :-). A ohledně Dead to me.. Viděla jsem pilot a pořád nějak nevím, jestli si to dál pustit nebo ne...

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
avatar uživatele
jesmot
Redaktor | Cool level: 56 | Richard Castle
23. 6. 2020 / 21:57:00 (před 3 roky)
off

Jsem rád za Dead to Me a Blindspot, těmi naprosto souhlasím. Na scénu s křestním jménem jsme všichni čekali, ale musím říct, že finálová řada toho stihla přinést už víc, každopádně tento výběr je skvělý.

Osobně jsem u Snowpiercer odhalení čekal, takže tam mě to zase až tak nevzalo. Spíš mi tu chybí cokoli z finále How to Get Away with Murder, tak jsem prostě bečel jak něco.