16. 7. 2020

Survivor na podzim nebude, do programu se vrátí S.W.A.T.

Survivor na podzim nebude, do programu se vrátí S.W.A.T.

Fanoušci dvacet let běžící reality show Survivor (Kdo přežije) si na novou sérii budou muset počkat déle, než se původně plánovalo. Stanice CBS oznámila, že s 41. sérií již nadále nepočítá do svého podzimního schématu. Seriálu se tak dočkáme až v midseason.

Uvolněné místo zaujme na podzim nová série policejního seriálu S.W.A.T., která původně měla sedět na střídačce až do midseason. Nově se The Amazing Race (Amazing Race: O milion kolem světa) a SEAL Team (Tým SEAL) posunou o hodinu dopředu (Race poběží od osmi, Seal od devíti), S.W.A.T. pak bude následovat po nich v deset hodin večer.

Producenti Survivora doufali, že stihnou novou sérii natočit podle plánu tak, aby ji stanice mohla odvysílat již na podzim. Nyní je však jasné, že k tomu nedojde. Producenti již několik týdnů stále jednají s úřady Fiji, kde se má série natáčet, a domlouvají se, kdy bude možné začít natáčení, aby zůstala zachovaná bezepečnost a zdraví všech zúčastněných.

Survivor odložil produkci v březnu ve stejný den, kdy WHO označilo COVID-19 za globální pandemii. Původně tvůrci doufali, že natáčení budou moci začít v květnu.

Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Fruiko

Fruiko

Na druhou stranu budou celou dobu v karanténě na nějakým ostrově. :-D
před 3 roky
_-0-_

_-0-_

S nákazou účastníků Covidem 19 by ale Survivor dostál svého jména :-)
před 3 roky
Petyer

Petyer

ja som aj celkom rad, zostava mi vo watchliste este celkom dost serii tak mozno to aj dobehnem do midseason :)
před 3 roky
Další články k tématu