9. 5. 2009

Představuje se Flash Forward

ABC oficiálně objednala seriál Flash Forward, takže nezůstane jen u pilotu.

Dočkáme se tedy minimálně 13 dílů tohoto nového seriálu, o kterém jsem už informovali v přehledu připravovaných pilotů. Ale teď, když už je jasné, že se dočkáme seriálu na obrazovkách, tak si o něm povíme něco víc, než jen jednu jedinou větu.

Flash Forward vypadá na nového oblíbence mezi seriály na stanici ABC. Vždyť se svého proma dočkal ještě před svým oficiálním objednáním a to dokonce uprostřed takové extratřídy, jakou je seriál Lost. To mnohé naznačuje. Televizní stanice slibuje od tohoto nového seriálu, že právě Losty směřující ke svému konci by měl v případě úspěchu tento seriál nahradit.

Seriál se původně připravoval pro americkou kabelovou televizi HBO, ale ta z projektu pro jeho přílišnou nákladnost vycouvala a dovolila producentům s projektem přejít k jiné televizi. V ten okamžik se začali s nabídkami předhánět FOX a ABC. Jak už je jasné ze začátku článku, tak ABC nakonec seriál ukořistila pro sebe. Dílo bude vznikat pod producenstkým dohledem Brannona Bragy (tenhle chlápek mimo jiné stojí za některými Star Treky a sedmou sérií 24 hodin). Režie pilotu se ujal David S. Goyer, který napsal i scénář.

V hlavní roli uvidíme Josepha Fiennese, který je známý především z filmového plátna (Nepřítel před branami, Kupec benátský, Zamilovaný Shakespeare). Další postavy ztvárnili Courtney B. Vance, John Cho, Sonya Walger a Jack Davenport.

O obsahu se toho stále moc neví. Upoutávka sama spíš než odhalení o čem seriál bude, slouží k nastartování virální kampaně. Dost se dá odvozovat z toho, že seriál vzniká podle knihy kanadského spisovatele sci-fi Roberta J. Sawyera. Děj se tedy bude točit okolo „okna“, které měli všichni obyvatelé země přesně po dobu 2 minut a 17 sekund a během něhož viděli záblesky z budoucnosti. Všemu se na kloub snaží přijít agent FBI, který má navíc problémy s alkoholem. V knize SPOILER » se tohle všechno stane po experimentech ve švýcarském CERNu a hlavní úlohu má místo agenta vědec, který jako jeden z mála záblesk neměl ⇒ že je v budoucnosti mrtvý «, takže uvidíme, jak se s tímto faktem vypořádají tvůrci seriálu. Rozhodně se je na co těšit.

Edit:

Ve finále seriálu Lost byl odvysílán další promo klip.

Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
xxENDxx

xxENDxx

tak už jen to, že pilot točí a píše Goyer mě nalákalo hodně... jsem celkem zvědavej, co z toho...
před 15 roky
Mirak

Mirak

V hlavní roli Josepha Fiennes.... Docela hvězda.
před 15 roky
scr00chy

scr00chy

Jak tě může Goyer nalákat? Vždyť ten na co sáhne, to zmrví :D Nicméně seriál vypadá hodně slibně, mám...
před 15 roky
Další články k tématu