8. 1. 2013

Bones: Devátá série potvrzena!

Bones: Devátá série potvrzena!

A prý že z TCA nemůžou vyjít žádné příjemné novinky nebo překvapení. FOX to dnes vyvrátil, když před několika málo minutami obovil svého veterána Bones (Sběratelé kostí) pro úctyhodnou devátou sérii.

„Po více než sto padesáti epizodách se Bones stále drží na špičce nejdynamičtějších a stálých dramat,“ řekl ředitel stanice, Kevin Reilly. „My všichni u FOXu, stejně jako miliony věrných fanoušků, se těšíme, kam nás tento neuvěřitelně kreativní tým zavede v následující sezóně.“

Již loni v březnu se tvůrce seriálu Hart Hanson vyjádřil, že v devátou sérii věří. „Bones je v mnoha ohledech nejúspěšnějším hodinovým dramatem stanice,“ uvedl. „Takže věřím, že se deváté série dočkáme.“ Jak je vidět, nemýlil se.

Bones se po vánoční pauze vrátí s novými epizodami 14. ledna a začne rovnou dvouhodinovkou, ve které bude tým vyšetřovat smrt profesionálního tanečníka, který byl zavražděn jen tři dny před castingem do populární taneční soutěže. Brennan a Booth se vydávají za profesionální tanečníky, aby získali informace ze zákulisí a našli podezřelé.


Bones je další z obnovených seriálových stálic. Jste rádi, že se se seriálem setkáte i příští rok? Nebo si podle vás už další řadu nezaslouží? Vyjádřete se v komentářích!

Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře13zobraz všech 13 příspěvků
Luci Frid

Luci Frid

naprosty souhlas
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

skvělá zpráva, jeden z mála seriálu, kde se mi nové epizody líbí víc než ty první.
před 11 roky
Zipik

Zipik

jsem moc ráda že serial bude pokračovat..jen mě hrozně mrzel závěr 6 serie a začátek 7..ochudily nás...
před 11 roky
Další články k tématu