7. 1. 2022

Roswellský incident a další vyvíjené projekty

Roswellský incident a další vyvíjené projekty

Dnes vám představíme další desítku seriálových projektů, které jsou aktuálně v počátečních fázích vývoje. Které z nich by měly podle vás dostat seriálovou objednávku?

The Golden Cage

Hlavní hrdinka je ochotná zajít, jak daleko bude potřeba, aby neodhalila svou minulost, zatímco stoupá po vrtkavém žebříčku Wall Street.

nepojmenované drama o Roswellu

  • TNT

Projekt sleduje několik časových linií a zabývá se slavným „Roswellským incidentem“ – údajným utajováním havarované mimozemské lodi americkou vládou v Novém Mexiku v roce 1947 – a následky, které se projevily o desítky let později.

nepojmenovaná komedie od Johnny Galeckiho

  • CBS
  • komedie, retro

Příběh se odehrává v internetové společnosti v době před rokem 1991 a vypráví o skupině mladých a většinou idealistických podnikatelů, kteří spolu pracují, scházejí se, zamilovávají se a zase se rozcházejí, a přitom se snaží změnit svůj svět a nastavit zrcadlo tomu našemu.

Chopped & Screwed

  • ABC
  • sitcom

Příběh se odehrává v černošském holičství a kosmetickém salonu, které se kvůli nevyhnutelným okolnostem musí spojit v jeden celek, aby i nadále uspokojovaly povrchní a terapeutické potřeby svých zákazníků a komunity.

Angel City

  • The CW
  • remake korejského dramatu W: Two Worlds

Příběh vypráví o Jules, nadějné mladé chiruržce, jejíž stabilní život se změní, když je vtažena do alternativní dimenze, kde ožívá grafický román jejího otce a jeho svůdná hrdinka.

Mob Queens

Příběh Anny Genoveseové, druhé manželky nechvalně proslulého zločineckého bosse Vita Genoveseho, která porušila zákony Cosa Nostry, když při rozvodovém řízení prozradila nezákonné obchody svého manžela.

Cal Fire

  • CBS
  • drama

Mladý trestanec Bode Donovan se v touze po vykoupení a zkrácení trestu zapojí do hasičského programu, který ho vrátí do rodného městečka v severní Kalifornii, kde se spolu s dalšími vězni podílí na hašení rozsáhlých požárů v celé oblasti.

Rhona Who Lives By The River

Příběh sleduje dobrodružství Rhony č. 3, třetí nejzajímavější Rhony v malém skotském městečku, jejíž život je naprosto nudný. Ale poté, co se při podivné nehodě v klozetové studni objeví bakteriální skvrnitost a schopnost plnit si vlastní přání, Rhonina hvězda konečně začne stoupat vzhůru.

Fulfilled

  • CBS
  • komedie

Fulfilled je komorní komedie, která poctivě zkoumá špatně placené pracovníky ve středisku plnění v Rockfordu a absurdní mikromanagement, kterému musí čelit, aby zabalili a odeslali kleště na salát, které jste si objednali opilí ve dvě hodiny ráno.

Last Tango In Paris

  • CBS
  • drama ze zákulisí natáčení

Projekt, který se odehrává v Itálii, Francii a USA, bude zahrnovat 18 měsíců před, během a po natáčení filmu Last Tango in Paris a bude se zabývat otázkami identity, slávy a uměleckých ambicí. Seriál bude vyprávěn z pohledu těch, kteří byli v centru dění – Schneiderové, Branda a Bertolucciho – a začne tím, že Bertolucci v roce 1971 odcestuje do Los Angeles, aby přesvědčil zhrouceného a zkrachovalého Branda, aby přijal roli v jeho připravovaném filmu – obrazovém příběhu sexuální posedlosti, citového zhroucení a vraždy.

Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
ufonka

ufonka

Zajímá mě jen Roswell, ostatní ani náhodou.
před 2 roky
andromache

andromache

Cal Fire! Hasičských seriálů je bohužel pořád málo takže každý další, který bude věnovat ohňům a ne kravinám...
před 2 roky
Petyer

Petyer

Mna tiez zaujal len ten Roswell.
před 2 roky
Další články k tématu