12. 11. 2022

Anketa: Jmenuji se seriálově (nominace 13)

Anketa: Jmenuji se seriálově (nominace 13)

Po několikaměsíční odmlce tu máme další anketu! Přichází tak akorát na čas, abychom si zkrátili čekání na Vánoce a rok 2023, který bude opět plný nových příležitostí a šancí. Zbývají dva měsíce, tak si je pojďme zpříjemnit tím nervy drásajícím hlasováním, které máte tak rádi.

Nová anketa nese název Jmenuji se seriálově. Co si pod tím představit? Není v tom nic zapeklitého. Tentokrát budou o vaši přízeň soutěžit seriály, které mají jméno hlavní postavy přímo ve svém názvu. Když se tedy jméno vysloví, hned vám naběhne v hlavě obrázek a máte jasno, o koho jde.

Při hledání vhodných kandidátů do nominací jsem s údivem zjistila, že seriálů, které splňují kritéria, je víc, než jsem si myslela. Nakonec jsem počet nominací uzavřela na poměrně vysokém čísle 162, ale vězte, že by se dalo najít třeba i 200 zástupců. Aneb když nevíte, jak svůj seriál pojmenovat, prostě sáhněte po jméně hlavního hrdiny či hrdinky a máte vystaráno.

Aby nám anketa netrvala do konce života, bude maličko drsnější, než ty předchozí. V aktuálním prvním kole vám každý den představíme šest náhodně rozlosovaných nominovaných, ze kterých do dalšího kola postoupí tři s nejvyšším počtem hlasů. Ze všech nepostupujících pak dostanou druhou šanci další tři kousky, které neprošly, ale získaly (v rámci nepostupových příček) nejvíce hlasů.

Dnešní nominovaní

Hodnocení na SerialZone.cz Hodnocení na SerialZone.cz Hodnocení na SerialZone.cz Hodnocení na SerialZone.cz Hodnocení na SerialZone.cz Hodnocení na SerialZone.cz

Anketa
Který seriál se jménem hrdiny v názvu u vás vede?
Young Sheldon
(31 % – 173 hlasů)
Endeavour
(7 % – 40 hlasů)
Hercules: The Legendary Journeys
(26 % – 147 hlasů)
La Femme Nikita
(16 % – 88 hlasů)
Da Vinci's Demons
(14 % – 80 hlasů)
Pam & Tommy
(6 % – 30 hlasů)
celkem hlasovalo 558 lidí, anketa byla ukončena 15. 11. 2022
Další díly seriálu
Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
andromache

andromache

Když jsem dala včera hlas remaku Nikity, tak dneska nemůžu jinak než originální kanadská La Femme Nikita...
před 74 týdny
Lord Edmund Blackadder

Lord Edmund Blackadder

Dneska bez většího rozhodování klasika devadesátek jménem Nikita. Hercula jsem ještě něviděl a Da Vinciho...
před 74 týdny
kunko

kunko

HERKULES
před 74 týdny
Další články k tématu