30. 5. 2023

HBO v červnu

HBO v červnu

Peklo zamzrzlo, na Sahaře se dá bruslit, ale fakt nekecáme, (HBO) Max má na červen nabídku, co normálně stojí i za zmínku. A to ještě určitě přijde kupa dalších akvizičních seriálů, které v přehledu chybí. Na co se těšit shrnuje oficiální video, kde je výhled i dále do budoucnosti než jen na červen, proto jsme vám dále v článku rozepsali červnové premiéry pěkně po dnech a dodali k tomu i trailery.

Takže těšte se na červen a taky další měsíce na HBO Max…

Další streamovací služby v červnu: Další přehledy:
Netflix
Disney+
Novinky na streamovacích službách
Kompletní přehled seriálů na HBO Max

2. června – Painting with John (Malujeme s Johnem)

Částečně meditativní návod, částečně pokec u krbu. Hudebník John Lurie sdílí své filozofické myšlenky a zdokonaluje své akvarelové techniky.

4. června – The Idol (Idol)

Seriál se odehrává na pozadí hudebního průmyslu a soustředí se na svépomocného guru a vůdce novodobého kultu, který naváže komplikovaný vztah s nadějným popovým idolem.

15. června – Swiping America

Sledujeme cestu různorodé skupiny nezadaných z New Yorku, kteří pomocí seznamovací aplikace reflektují své osobní zkušenosti se sexem, vztahy, láskou a vztahy.

18. června – The Righteous Gemstones (Ve jménu našeho Pána)

Gemstoneovi jsou světoznámá rodina teleevangelistů s dlouhou tradicí úchylností, chamtivosti a charitativních prací. To všechno ve jménu našeho Pána Ježíše Krista.

22. června – And Just Like That… (A jak to bylo dál…)

Revival populárního seriálu Sex and the City (Sex ve městě). Seriál sleduje Carrie, Charlotte a Mirandu, tři kamarádky, které se i po padesátce snaží v New Yorku vypořádat s náročnými tématy jako láska a přátelství.

22. června – Downey's Dream Cars

Sleduje Roberta Downeyho Jr. a tým odborníků, kteří zrenovují šest klasických automobilů z Robertovy vlastní sbírky tak, aby byly šetrnější k životnímu prostředí; modernizují je do nového tisíciletí a zároveň zachovávají jejich výkon a styl.

29. června – Warrior (Bojovník)

Příběh se odehrává v čínské čtvrti v San Franciscu po skončení občanské války. Mladý nadšenec do bojových umění přijíždí z Číny a ocitne se uprostřed krvavých místních válek.


Data uvedení jsme posunuli o jeden den, protože je české HBO Max kvůli časovému posunu většinou takto zpřístupňuje.

Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu