31. 1. 2024

Prime Video v únoru

Prime Video v únoru

Další streamovací služby v únoru: Další přehledy:
Disney+
HBO Max
Netflix
SkyShowtime
Novinky na streamovacích službách
Kompletní přehled seriálů na Prime Video

2. února – Mr. & Mrs. Smith

Seriálová adaptace stejnojmenného filmu o manželském páru nájemných zabijáků, kteří byli najati, aby jeden druhého zabili.

14. února – Beasts Like Us

Lidé a monstra žijí ve stejném světě, ale o harmonickém soužití se nedá moc mluvit. Upíři se například cítí diskriminovaní, protože kvůli své nesmrtelnosti nemají nárok na důchod. Smrtelníci se také mohou bránit útokům, ale nesmí při tom porušit Listinu práv monster.

23. února – Poacher

Skupina příslušníků indické lesní služby, pracovníků nevládních organizací, policejních strážníků a dobrých samaritánů riskuje své životy ve snaze vypátrat největší pytláky slonoviny v historii Indie a postavit je před soud.

23. února – The Second Best Hospital in the Galaxy

Sleech a Klak jsou dvě skvělé mimozemské lékařky, které se specializují na vzácné sci-fi nemoci. Společně se tak potýkají s úzkostnými parazity, nelegálními časovými smyčkami a pohlavně přenosnými chorobami kdesi v hlubokém vesmíru.

29. února – Reina Roja

S IQ 242 je Antonia Scott oficiálně nejchytřejším člověkem na světě. Díky své inteligenci dostane možnost stát se Rudou královnou tajné evropské policejní jednotky. Jenže její dar se brzy změní v prokletí a Antonia přijde o všechno.

Poté, co je syn bankéře zavražděn a dědička nejbohatšího muže Španělska je unesena, obrátí se Antoniin bývalý šéf na policistu Jona Gutiérreze, aby Antonii přesvědčil k návratu.


Těšíte se na něco z nabídky?

Další díly seriálu
Copak asi dělají tyto tlačítka? 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
_-0-_

_-0-_

Co to jsou "vzácné sci-fi nemoci"? :-)
před 15 týdny
Fruiko

Fruiko

Řekl bych, že to budou divnosti jako ve hře Theme hospital.
před 15 týdny
Další články k tématu