26. 4. 2013

Produktivní pátek! CW také obnovuje!

Produktivní pátek! CW také obnovuje!

Tak tomuhle se říká pořádná smršť! Před hodinou s obnovováním přišlo NBCčko, teď je řada na CW!

Stanice před pár minutami oznámila, že pro sezónu 2013/2014 oficiálně objednává nové řady seriálů Hart of Dixie a Beauty and the Beast!

A aby toho náhodou nebylo málo, už je nyní oficiálně jasné, že se na podzim budeme potkávat s Klausem a spol. v New Orleans; CWčko totiž dalo zelenou spin-offu The Vampire Diaries (Upíří deníky), The Originals! CWčko očividně seriálu velmi věří, jelikož novinka dostala rovnou plnou sérii, tedy 22 epizod!

Obnovené seriály se tak přidávají k již dříve prodlouženým Deníkům, novince Arrow a veteránovi Supernatural (Lovci duchů), kteří mají nové série již nějaký ten pátek jisté.

Nerozhodná tak stanice zůstává pouze u Nikity a The Carrie Diaries. I když je tu šance, že si oba zmíněné seriály vyslouží objednávky na nové série, větší pravděpodobnost je ta, že Nikita bude pokračovat, ale Carrie se rozloučí.


Spousta novinek! Máte radost z Dixie a Beauty? A co říkáte na The Originals? Jak myslíte, že tento krok ovlivní originální Deníky? A co Carrie? Pořád věříte, že seriál dostane objednávku na novou sérii?

(Zdroj: TV Line)

Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře31zobraz všech 31 příspěvků
Miriisek

Miriisek

ju, Hart of Dixie, to jsem fakt ráda :-)
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

z hod mám velkou radost, současně můj oblíbený cw seriál, ale popravdě bych radši viděla příští rok tcd nebo...
před 11 roky
Andrew Wild

Andrew Wild

Jaj, tak to jsem rád, že Hart of Dixie dostane další sérku. Nedávno jsem seriál začal sledovat a je to...
před 11 roky
Další články k tématu