27. 11. 2013

Family Guy: Parchanti, zabili...

Family Guy: Parchanti, zabili...

Zdá se mi to, nebo je letošní listopad opravdu krvavou žní pro scenáristy? Nyní přichází další oběť a na svědomí ji má Family Guy (Griffinovi)! Můj oblíbený pes Brian byl sražen autem. To už je moc!

Jsem sice jen občasný fanoušek Family Guye, ale byl jsem poměrně dost vyveden z míry událostmi z poslední epizody Life of Brian a věřím tomu, že spousta z vás taky. Brian je nejlepší postavou seriálu, nemůžou se ho takhle zbavit, to prostě nemůžou. A Griffinovi už mají dokonce náhradu? Cože?

Family Guy není jen obyčejný animák, je to animák se strojem času (o tom vlastně pojednávala i poslední epizoda), proto nemám pochyb, že se Brian vrátí. To ale neznamená, že jsem necítil skutečné emoce během scén Brianova pohřbu a u Family Guye to už něco znamená. Ztráta domácího mazlíčka je hrozná a vidět tenhle pohřeb bylo překvapivě dojemné, dokonce i Peter nabídl nečekaně dojemný proslov:

„Je pravda, že Brian nebyl jen můj pes. Byl pro mě nejlepší přítel na světě. Byl chytrý, loajální. A co se snažím říct je, že byl jako můj bratr a já budu trávit zbytek života vzpomínáním na něj.“

A co se týče nového psa Vinnyho (pozn.: Namluvil ho Tony Sirico ze Sopránů)? Pro mě Vinny nikdy nenahradí Briana. NIKDY!

Takže, milý Briane, i já se s tebou rozloučím – budeš mi opravdu chybět.

Prosím, vrať se brzy!


Co říkáte na epizodu „Life of Brian“? Jak dlouho myslíte, že bude trvat než se Brian vrátí? Jak si myslíte, že se vrátí? Protože se vrátí, že jo?

Líbil se ti článek? Máš rád seriály a bavilo by tě o nich psát podobné novinky? Do našeho týmu článkařů hledáme nové posily. Pokud umíš anglicky a máš zájem o kredity navíc, napiš na ragelly@serialzone.cz nebo na SerialZone zprávu uživatelce ragelly, pošleme ti podrobnější informace.

Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Šín Martin

Šín Martin

parchanti,jak se tak mohli zbavit té nej postavy z celého seroše
před 10 roky
gnew

gnew

Tak co tu máme: »SPOILER«
před 10 roky
Groove

Groove

Taky myslím že po vánocích bude Brian zpět. Ale jestli ne tak s Family Guyem končím, ten jeho náhradník...
před 10 roky
Další články k tématu