18. 12. 2013

Better Call Saul: Spin-off Breaking Bad v soudní síni

Better Call Saul: Spin-off Breaking Bad v soudní síni

Již před časem jsme vás informovali (a informovali) o tom, že stanice AMC vyvíjí spin-off ke svému letos ukončenému hitu Breaking Bad (Perníkový táta), který se bude jmenovat Better Call Saul. Stanice nyní prozradila několik novinek, které můžeme od nového seriálu očekávat.

Saul Goodman bude trávit velkou část času v soudní síni, jak prozradil Peter Gould, výkonný producent chystaného spin-offu. Tato volba není tolik šokující, jelikož v hlavní roli uvidíme právníka. Nicméně zatím jsme na Saula byli zvyklí především v jeho kanceláři, kterou nám ukázal v Breaking Bad, nikdy jsme ho neviděli v soudní síni. Prostředí se tedy kompletně změní a zároveň seriálu umožní nový svěží náhled na provařený právnický formát.

Přesná strukutra seriálu však ještě není zcela jasná. „Možná je to prequel, možná je to sequel, možná kombinace, uvidíme,“ řekl Bob Odenkirk, představitel Saula. Bryan Cranston se v rozhovoru přiznal, že by souhlasil s občasnou hostující úlohou: „Rozhodně bych se v seriálu objevil. Dávalo by to smysl, nechme se překvapit.“


Těšíte se na nový seriál Better Call Saul? Myslíte si, že může být tak úspěšný, jako jeho předchůdce, Breaking Bad?

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
Lelouch

Lelouch

Podľa mňa by sme to s BB nemali vôbec porovnávať, tento seriál nemá BB ani predčiť, ani sa mu vyrovnať,...
před 10 roky
Netty

Netty

Těším se neskutečně!:)
před 10 roky
bill9970

bill9970

Najlepšie by bolo keby to pojali komediálne. Patrí to k jeho náture. A to množstvo týpkov v jeho...
před 10 roky
Další články k tématu