30. 1. 2014

The Big Bang Theory: Svátek zamilovaných!

The Big Bang Theory: Svátek zamilovaných!

Den svatého Valentýna se každým dnem blíží víc a víc a tvůrci seriálu The Big Bang Theory se rozhodli této příležitosti opět využít. I letos se tak diváci mohou těšit na zápletky, které budou laděny v duchu tohoto svátku, který je v Americe mezi zamilovanými velice oblíbený. Epizoda se bude vysílat již 6. února.

Během této epizody budou mít Penny (Kaley Cuoco) a Leonard (Johnny Galecki) na starosti Rajovu (Kunal Nayyar) fenku Cinnamon. To ovšem nepoběží podle plánu, jelikož ji omylem přiotráví a všichni tak společně skončí na veterině. Péče o Cinnamon se ujme mladá veterinářka, která padne Rajovi do oka. O castingu na tuhle roli jsme vás již informovali dří­ve.

Co se týče Penny a Leonarda, jejich nepovedené žádosti o ruku budou pokračovat. „Pokud jste fanoušky seriálu a počítáte jim skóre, pak víte, že je to zatím 2:1. Leonard žádal o ruku dvakrát, Penny jednou,“ prohlásil showrunner seriálu Steven Molaro. „A ve všech případech se jednalo o zápornou odpověď. Líbí se mi, že máme o tomto skóre přehled a rozhodně to ještě není finální výsledek,“ dodal.

Mezitím se Sheldon (Jim Parsons), Amy (Mayim Bialik), Bernadette (Melissa Rauch) a Howard (Simon Helberg) vydají na romantickou jízdu vlakem do vinné oblasti v Napa Valley. Sheldon a Amy si kvůli Sheldonově posedlosti vlaky zažijí krušné chvilky, ale nakonec to bude stát za to. Dočkají se velmi romantického momentu, který bude mít na jejich vztah velký vliv a který je oba trošku zaskočí.


O jaký moment mezi Sheldonem a Amy by se mohlo jednat? Jste zvědaví na budoucí žádosti o ruku Penny a Leonarda? A jak se těšíte na Rajovu novou známost?

Za každej like dostane autor bonbón! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
calipsso

calipsso

Moc se těším, nová řada se mi hrozně moc...jako všechny předešlé...A tenhle díl jistě nebude mít chybu!
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

a už při čtení slov "během této epizody..." ti muselo být jasné, co následuje.
před 10 roky
stepa

stepa

nemůžu se dočkat!
před 10 roky
Další články k tématu