16. 3. 2014

Orphan Black: Seznamte se s novým klonem!

Orphan Black: Seznamte se s novým klonem!

Kvapem se přiblížila nová řada seriálu Orphan Black, již v sobotu 19. dubna je připraven k vysílání první díl druhé série.

Nová série s sebou samozřejmě přinese i nové klony. Je jistá minimálně jedna nová verze Tatiany Maslany. Bude jí Jennifer Fitzsimmons, učitelka ze středozápadu a trenérka plavání.

„Jennifer je klon, který je tak trochu naivní. Nevěděla totiž, že je klonem a že byla celou dobu sledována svým přítelem,“ prozradil spolutvůrce John Fawcett a dodal, „Ona onemocní s jakousi verzí nemoci, kterou měla i Katja. A kterou samozřejmě má i Cosima.“

Další zajímavostí je, že budeme zaznamenávat příběh její minulosti díky videodeníku, který si Jennifer začala vést poté, co jí byla nemoc diagnostikována. V prvním videu zmiňuje DYAD, neboli společnost Dr. Leekieho, ve které podstupuje svou léčbu a nedá se říct, že zrovna úspěšně.

BBC America zveřejnila popisy prvních epizod spolu se zbrusu novým plakátem postav, ze kterého se dá leccos vyčíst. Video z deníku bohužel není dostupné a tak vám přikládáme alespoň trailer.


Co říkáte na nový přírůstek do rodiny klonů? Který klon je váš nejoblíbenější? Už se těšíte, až druhá série odstartuje?

Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Gabik.029

Gabik.029

Na OB už se moc těším, první série byla super, věřím, že druhá taky nezklame. :)
před 10 roky
Pajky

Pajky

I já se na druhou sérii těším a nepochybuji o tom, že nezklame :)
před 10 roky
Další články k tématu