9. 2. 2008

Novinky na AXN v březnu

Na AXN v březnu startuje řada nových seriálů: komediální Ďáblův sluha (Reaper), kriminální reality show Murder a další řady Kriminálky New York a Myšlenek zločince.

Novinky na AXN v březnu

Již brzy bude mít v České republice premiéru špičkový seriál Ďáblův sluha, který odstartuje exkluzivně na AXN 19. března. Tento zábavný a zároveň napínavý komediální seriál s kriminální zápletkou poběží na obrazovkách po 13 týdnů každou středu od 22:00 do 23:00.

Tvůrčí tým, který je podepsán pod seriálem Ďáblův sluha, je více než přesvědčivý: v jeho čele stojí Kevin Smith, producent seriálů Chirurgové, Myšlenky zločince a Zoufalé manželky. Není divu, že si seriál s takovým štábem a obsazením získal i americké kritiky.* „Je úžasně zábavný. Bret Harrison a Tyler Labin tvoří na televizní obrazovce jednu z nejsehranějších dvojic,“ napsali o seriálu v Chicago Sun Times a dali mu v hodnocení sto procent. A dokonce i ve Washington Post si myslí, že „se Ďáblův sluha ukázal být jedním z nejvydařenějších překvapení sezóny.“*

Lehce neurotický Sam (Bret Harrison), jehož oblíbenou četbou je příručka o nemocech, se v den svých 21. narozenin probudí a zjistí, že tenhle den bude mnohem horší než ostatní. Když se v jeho autě na zadním sedadle objeví dokonale elegantní džentlmen s věčně pohrdavým úsměvem na tváři a představí se jako Ďábel (Ray Wise alias Leeland Palmer z Twin Peaks), Sam zjišťuje dost hroznou věc. Jeho rodiče zaprodali jeho duši ještě předtím, než se narodil. Ne, že by byli tak bezcitní, jen ve své zoufalé situaci neměli jiného zbytí. Od této chvíle je tedy Sam povinen stát se Ďáblovým služebníkem – musí lovit hříšné duše, které unikly z pekla, a vrátit je tam, kam patří. Nemá na výběr – buď tenhle „džob“ vezme, nebo si Ďábel k sobě povolá jeho matku. Naštěstí v tom Sam nezůstává sám a v jeho boji mu pomáhají dva kamarádi, Sock a Ben. A Ďábel je pochopitelně taky neustále nablízku. Pokaždé poskytne Samovi dřevěnou skříňku s „prázdnou nádobou“, do níž má být dotyčný „uprchlík“ lapen.

Pokud se vám líbil seriál Buffy, přemožitelka upírů, můžete si být jistí, že vás dostane i seriál Ďáblův sluha.

Do březnové programové nabídky AXN patří také zbrusu nová reality show Murder, která jde ve stopách tradičních dramatických pořadů, jako je Kriminálka LA nebo Zákon a pořádek. Jedná se o seriál bez scénáře, který pomůže odhalit, jak je těžké vyřešit případ opravdové vraždy. Detektiv Tommy Le Noir doprovází dvě skupiny civilistů do autentické repliky místa činu aktuálního zločinu vytaženého přímo z policejních složek a účastníci mají za úkol přijít jim na kloub. S přístupem k podezřelým osobám a k pitevním zápisům a evidencím mají týmy k vyřešení případu pouhých 48 hodin.

Na AXN také v prosinci startují další řady oblíbených seriálových hitů Kriminálka New York a Myšlenky zločince. Už dopředu vás můžeme navnadit, že od dubna se můžete poprvé na českých obrazovkách těšit i na čtvrtou sérii Ztracených! **Na konci března AXN nabídne shrnutí třetí řady ve speciální epizodě. **

Zdroj: 2media.cz

Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
Veronika

Veronika

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu