7. 10. 2014

TWD: Zombie apokalypsa pokračuje!

TWD: Zombie apokalypsa pokračuje!

Pátá série ještě ani nezačala, ovšem fanoušci ratingově nejsledovanějšího seriálu současnosti, zombie dramatu The Walking Dead (Živí mrtví) se už můžou začít těšit na příští rok.

Stanice AMC oznámila, že svůj seriál prodlužuje pro šestou sérii, která se na obrazovkách objeví na podzim 2015. Současná pátá řada přitom stále čeká na svou premiéru, která je naplánovaná na 12. října.

I přes tento fakt není prodloužení seriálu žádným překvapením. TWD každým rokem zaznamenává stabilní nárůst sledovanosti. Nejen, že má nejvyšší rating v celé historii skriptových programů na kabelovkách v celé televizní historii, ale také získává nejvyšší rating ze všech současných seriálů včetně The Big Bang Theory.

„Neskutečně se těšíme na 12. října, až se s fanoušky po celém světě budeme moct podělit o nové epizody TWD,“ uvedl v oficiálním vyjádření Charlie Collier, ředitel stanice. „Ještě před začátkem série můžeme s hrdostí potvrdit objednávku na šestou sérii tohoto výjimečného seriálu. Ještě máme před sebou spoustu nového ze světa mrtvolek.“

V šesté sérii se vrátí Scott M. Grimple na pozici showrunnera a výkonného producenta, opět nebude chybět ani tvůrce a producent Robert Kirkman.

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
Klik

Klik

Teším sa :)
před 9 roky
Jirka Hrubý

Jirka Hrubý

Si mysim,ze uz to zbytecne natahujou.Ctvrtou serii to melo skoncit.
před 9 roky
Bláboš

Bláboš

Už čtvrtá série mi přišla oproti ostatním o dost slabší, ale nyní je tam potenciál, že se to opět...
před 9 roky
Další články k tématu