18. 10. 2014

Game of Thrones chystá historicky první flashback

Game of Thrones chystá historicky první flashback

Seriál Game of Thrones (Hry o trůny) chystá v páté sérii přijít s něčím, čím se doposud neprezentoval. V nové řadě se flashbacku, neboli pohledu do minulosti.

Fantasy hit stanice HBO se během prvních let tomuto stylu vyprávění vyhýbal a raději se držet přítomnosti a plynoucí příběh prezentoval chronologicky. Nyní však bylo prozrazeno, že v následující sérii se dočkáme historicky prvního flashbacku. V současné době se očekává, že bude sloužit jako úvodní scéna sezóny (i když je možné, že vše bude nakonec jinak).

Tento fakt odhalila dvojice showrunnerů David Benioff a D.B. Weiss během diskuze se studenty ve Španělsku, kde seriál natáčí některé scény pro novou řadu.

Řečeno bylo údajně: „Během první série jsme si stanovili pravidlo: Žádné proroctví, žádné sny a žádné flashbacky. První dvě už jsme porušili a v této sérii porušíme i ten třetí. Takže ano, v této sérii budeme mít konečně flashbacky.“ Zatím je potvrzený pouze ten „úvodní“, i když v prohlášení se píše o flashbacích – tedy v množném čísle. Na rozluštění této záhady si budeme počkat.

Minulý týden začalo natáčení v Alcazar Palace v Seville a později se přesune do Osuny. Produkce se během natáčení vrátí také do Belfastu v Severním Irsku nebo Dubrovníku v Chorvatsku. A poté, až bude vše hotovo, se můžeme těšit na pátou řadu, která odstartuje na jaře příštího roku.


Co myslíte, hodí se do Game of Thrones flashbacky nebo myslíte, že je to bez nich lepší?

Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře10zobraz všech 10 příspěvků
Cherry :-*

Cherry :-*

Johoho :D :D Flashbacky miluji a v GOT to bude určitě krutopřísně hustý :D :D
před 9 roky
lokot

lokot

Tak to jsem na to zvědav !!!
před 9 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Tyhlety vzpomínky a nápovědy o tom, co se stalo, jsou v knížkách jednou z mých...
před 9 roky
Další články k tématu