27. 11. 2014

Red Band Society končí, prozatím nezrušen

http://thetvdb.com/banners/fanart/original/281532-4.jpg

Red Band Society končí, prozatím nezrušen

Stanice Fox během noci oznámila, že drama Red Band Society skončí natáčení po původní objednávce třinácti epizod. Přesto však odmítla označit seriál za zrušený.

Psaní dalších epizod už nějakou tu chvíli probíhá, ovšem Red Band se opravdu po třinácti epizodách z programu rozloučí. Zástupci stanice však diváky ujišťují, že seriál zůstává ve hře o druhou sérii, podobně jako Constantine na NBC. Původně byl i zájem o více epizod v první sérii, Red Band si přece jen drží své mladé, ačkoliv velmi malé publikum, ale produkční studiu ABC Studios nepřistoupilo na poplatky, které si Fox vyžádala.

Novinka se ve středu večer nestala hitem. Ani při připočtu čísel z DVR nedošlo k velkému boostu. Poslední dva měsíce sice seriál zůstal ve svém časovém slotu, ovšem jeho absence v oznámeném programu na midseason už mohla lecos naznačit. Prozatím bylo odvysíláno devět epizod, desátá poběží příští týden, zbylé tři budou uschovány na neurčito. V lednu časový slot zabere hudební novinka Empire.

Podzim 2014 je pro Fox hodně náročný. Kromě Red Band se musela stanice potýkat s rychlým zrušením očekávaného projektu Utopia a s propadáky Mulaney, kterému byl zkrácen počet epizod a vyměněn časový slot na půl osmou, tedy před začátek primetime, a Gracepoint, který má jen nepatrný puls z ratingem 0.8. Reputaci zachraňuje jedině Gotham, který se stal zářivým hitem pondělních večerů.


Mrzí vás rozhodnutí o zkrácené sérii? Doufáte, že se Red Band přece jen dočká objednávky na druhou řadu, i když má nízký rating?

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře19zobraz všech 19 příspěvků
Klik

Klik

Red Band Society, bola príjemná oddychovka, dúfam že to nezrušia úplne :-/
před 9 roky
Iva Nemastilová

Iva Nemastilová

fakt dobrej seriál nechápu,že to nechaj takhle rozdělaný,než takhle tak radši vůbec,vážně mě to mrzí
před 9 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Začalo to slibně, ale pak se začali zaměřovat na z mého pohledu ty úplně špatné věci.
před 9 roky
Další články k tématu