9. 12. 2014

TNT si drží Rizzoli & Isles u těla!

TNT si drží Rizzoli & Isles u těla!

Kabelovka TNT letos své fanoušky napíná k prasknutí. Až na výjimky totiž oznamuje osudy svých seriálů až dodatečně, tedy po ukončení aktuálních sérií. Stejný případ platí i u kriminálky Rizzoli & Isles. Tentokrát ale může ten těžký kámen nejistoty ze všech fanoušků spadnout. Seriál se v příští sezóně vrátí s šestou řadou!

Drama s Angie Harmon a Sashou Alexander v hlavních rolích získalo objednávku na 18 nových epizod. První polovina série bude odvysílána v létě 2015. Ačkoliv se divákům touto zprávou jistě ulevilo, prodloužení není překvapivé. I v letošním roce byl seriál mezi nejsledovanějšími dramaty léta. Během týdne si díly pouštělo v průměru 7,6 milionu diváků.

Rizz se tak přidává k již obnoveným Major Crimes, Falling Skies, The Last Ship, Murder in the First a Legends. Dá se předpokládat, že v nejbližších dnech budou následovat velmi dobré zprávy také pro novinku The Librarians, která se může radovat z rekordně sledované premiéry.

Seriál se nechal inspirovat postavami, které vytvořila autorka kriminálních bestsellerů Tess Gerritsen. Ačkoliv jsou hlavní hrdinky naprostými opaky, sdílí skvělou chemii, hluboké přátelství a jedinečný pracovní vztah. Kombinací všeho dámy řeší zamotané vražedné záhady, které se objevují v Bostonu.


Jste rádi za šestou řadu, navíc nezkrácenou? Myslíte, že je na čase tuto dvojku pomalu začít posouvat k nějakému konci, nebo mají holky stále dost šťávy na to, aby ještě pár let diváky bavily?

Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře35zobraz všech 35 příspěvků
Exredaktorka

Exredaktorka

Řešíme? Opravdu tyhle problémy řešíme? Ty ses někdy dala dohromady s kamáradem ze školy, načež on...
před 9 roky
fandapcd

fandapcd

Se musím smát, krásně jsi to vypíchl/a. :D
před 9 roky
saluckaf

saluckaf

Tak Vy to možná neřešíte, ale můj život je dost hrbolatý stejně jako život hlavních hrdinek. Neřeším úplně...
před 9 roky
Další články k tématu