27. 1. 2015

David Tennant míří k Marvelu

David Tennant míří k Marvelu

Herec David Tennant i nadále bude pracovat na dvou kontinentech. Zatímco ve Velké Británii je naplno rozjetá druhá série Broadchurch, kde herec ztvárňuje hlavní roli, v USA chystá Netflix nové seriály z marvelovského univerza. V jednom z nich Tennant nebude chybět.

Bylo oznámeno, že herec získal roli v komiksové předělávce s názvem A.K.A. Jessica Jones. Nejde navíc o žádný vedlejšák, ale přímo o jednu z hlavních rolí. Ztvární Killgravea, tajemnou postavu z Jessičiny minulosti. Jeho znovuobjevení na scéně obrátí život bývalé superhrdinky vzhůru nohama.

Pro Tennanta role znamená další práci v USA, kam se přesunul v letošní sezóně díky dramatu Gracepoint, americkému remakeu britského Broadchurch. Gracepoint běžel na podzim 2014 na stanici Fox, avšak s diváckým zájmem se vůbec nesetkal.

A.K.A. Jessica Jones v hlavní roli s Krysten Ritter je jedním z kvinteta netflixáckých seriálů, které jsou součástí smluvního balíčku, když Netflix uzavřel velkou dohodu s Marvelem. Vzniknou tak čtyři třináctiepizodní seriály se superhdiny – Daredevil, Jessica, Iron Fist a Luke Cage – a po nich bude odvysílán Marvel's Defen­ders, kde budou vystupovat všichni čtyři dohromady. Jessica se na obrazovkách objeví již v letošním roce.


Líbí se vám obsazení seriálu? Jste rádi, že Tennant získal další hlavní roli? Myslíte, že tento fakt bude mít dopad na osud Broadchurch? Těšíte se na kombinaci Marvelu a Netflixu?

Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
Destinytte

Destinytte

To vůbec nezní špatně. :))
před 9 roky
EmKo

EmKo

Po přečtení novinky jsem kolem sebe samou radostí začala máchat rukama a rozbila tak několik (přede mnou...
před 9 roky
Mad.Awe

Mad.Awe

Na tento seriál jsem se těšila už předtím, ale po této zprávě si nenechám ujít ani omylem! Skvělá zpráva....
před 9 roky
Další články k tématu