Diskuze k článku Skončí Castle sedmou řadou?
avatar uživatele
sgjoli
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
24. 3. 2015 / 11:16:54 (před 9 roky)
off

Doufám, že ten seriál nakonec 8. sérii dostane. Zároveň by mě zajímalo, jestli se scénáristi ještě někdy vrátí k tomu, že Castle byl počátkem 7. série několik týdnů nezvěstný a nic si z té doby nepamatuje. Nemůžu si pomoct, ale pořád mi to připadá jako otevřené téma, které by si zasloužilo ještě alespoň jednu-dvě epizody s nějakými detailnějšími informacemi o tom, co sakra celou tu dobu Castle dělal. :-D

Kafe, knihy a seriály!
avatar uživatele
Petr-SPL
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
24. 3. 2015 / 15:51:30 (před 9 roky)
off

Nejsem seriálový divák a jediný , který jsem viděl celý, byli Profesionálové, před 30 lety. Leč byl jsem pracovně delší čas v L.A. Sestra kamarádky u které jsem bydlel , je velká fanynka Nathan Fillion. Pracuje pro Raleigh studios - se seriálem nemá nic společného. Seriál se mě také zaujal, na US poměry sofistikovný humor, z pohledu Evropana. Viděl jsem i Stanu Katic, tedy byl jsem upozorněn, že je to ona. Možná by byli jeji fandové trochu zklamáni, velice štíhlá žena.. No a o seriálu a jeho pokračování je známo jen to,že se jednání o dalším pokračování zadrhla na dalším směrování hlavních postav. Role N.F. je spíše v komické rovině a pontenciál S.K. jako nahrávače je do značně vyčerpaný. Naproti tomu S.K. preferuje spíše akčnější podobu seriálu. Další věc jsou honoráře, N.F. je prý honorován od 2. serie částkou 120.tis USD za epizodu, S.K. jen 30.tis USD, to jsou brutto částky. Leč já se domívám,že asi k nějaké dohodě dojde, protože, pro všechny hlavní postavy je to významný zdroj obživy. Trošku líto je mi Stany Katic , protože v Hollywoodu je obrovská konkurence hereček v nejžádanějším věku 25-35 let a S.K. je již trošku za a jednání jsou pro ni těžší. Několikrát jsem viděl, co se děje , když je casting na nějaký film nebo seriál, obrovské srocení u kterého asistuje policie. Snad se nějakého pěkného pokračování dočkáme, Castle je příjemná oddechovka.

avatar uživatele
Tulrika
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
24. 3. 2015 / 16:01:33 (před 9 roky)
off

Castle by mi chyběl. Je to jiný než na začátku, ale pořád dobrý. Je fakt, že by zase byla škoda, aby to vyšumělo do ztracena. Hodně záleží na scénáristech.

Neumím rozdávat rady. Jen dělat sarkastické poznámky
avatar uživatele
Cristie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
24. 3. 2015 / 20:30:32 (před 9 roky)
off

Díky za lehké poodhalení zákulisí. Poslední dobou jsou na internetu informace o tom, že hlavní hrdinové požadují zvýšení honorářů ale nic bližšího se mi nepodařilo zjistit. Seriál je můj nejoblíbenější, ale zdá se mi, že jde do kytek.

avatar uživatele
kolik.kulda
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
24. 3. 2015 / 20:42:52 (před 9 roky)
off

doufam, ze bude dalsi rada... jsou to moji milacci, perfektni oddechovka ;)

avatar uživatele
allyska
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
24. 3. 2015 / 20:44:14 (před 9 roky)
off

Tak snad po 7 letech by měla stanice aspoň tu slušnost konec dopředu ohlásit. Jako nevadilo by mi, kdyby seriál skončil 8. řadou, mám ho ráda, stále je dobrý, ale radši odejít na vrcholu...

avatar uživatele
Petr-SPL
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
24. 3. 2015 / 21:12:31 (před 9 roky)
off

Omlouvám se za gramatické a stylistické chyby.
Produkce v US doslova chrlí seriály ve velkém. Castle je zápletkou postavený na jednom schematu, až na pár pokusů o oživení (3XK). Jinak je to o vztahu dvou hlavních protagonistů, je to pohádka, kde princ přemůže draka, získá svoji princeznu a dobro zvítězí nad zlem. První serie o tom moc nebyla a seriál byl propadák. N.F. dělal co mohl,ale S.K. v tom dost plavala. Mimochodem nikdy spolu nechodili a prý spolu moc dobře nevychází.V Hollywoodu jsou herci velmi rozkastovaní, i když se tváří jako velcí kamarádi. Je jich tam obrovské množství, živí se jak to jde a věří ve svoji příležitost a kdo chce uspět musí na sobě neskutečně tvrdě pracovat. Sebevětší hvězda nemá zaručeno,že bude pravidelně točit, ta doba je už dávno pryč. Hledají se nové neokoukané tváře, obzvláště herečky to mají velmi kruté. Na casting do epizodní role v seriálu jich dorazí desítky i stovky. Chodíval jsem občas do jednoho baru, kde jako servirka pracovala herečka, která získala roli, kde bylo nutné se naučit muay-thai box.Chodila do práce pomlácená neskutečným způsobem.

avatar uživatele
Pajky
Redaktor | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
24. 3. 2015 / 21:31:40 (před 9 roky)
off
allyska napsal(a):

Tak snad po 7 letech by měla stanice aspoň tu slušnost konec dopředu ohlásit. Jako nevadilo by mi, kdyby seriál skončil 8. řadou, mám ho ráda, stále je dobrý, ale radši odejít na vrcholu...

Přesně z toho důvodu doufám v obnovení, alespoň by tvůrci měli možnost se seriálem a svými postavami rozloučit tak, jak se sluší a patří :) Pokud ukončit, tak si přeju, aby si dopředu vědělo, že bude končit.

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)