29. 8. 2015

The Frankenstein Code mění název

The Frankenstein Code mění název

Máte v plánu vyzkoušet chystanou novinku stanice Fox, The Frankenstein Code? Pak se nedivte, až se vám začne ve watchlistech odpočítávat datum seriálu Lookinglass. Stanice oznámila, že u Frankensteina mění název.

Seriál vypráví příběh Raye Pritcharda, pětasedmdesáti­letého zkorumpovaného poldy. Ten dostane druhou šanci na život, když je vrácen zpět do světa živých skupinou technických vědců. Ray se vrací, je mu 35 let a nyní má nepředvídatelné schopnosti, které jsou téměř superhrdinské.

Pro seriál jde již o druhou změnu jména. Po celou přípravnou fázi (od projektu k seriálu) se o něm mluvilo jen jako o Frankensteinovi. Po objednávce seriálu jej stanice přejmenovala na The Frankenstein Code. Podle zdrojů byl název na Lookinglass změněn proto, že lépe odráží charakteristiky postav.

V rámci nadcházejících novinek to není první změna názvu, vlastně jich byla celá řada. Fox změnila Cooper Barrett's Guide to Surviving Life na The Guide to Surviving Life. NBC přejmenovala People Are Talking na Truth Be Told. Dramata The Player a Heartbreaker se v pilotové fázi jmenovala Endgame a Heart Matters. Na ABC si celou řadou změn prošlo chystané drama Blood and Oil. To začínalo jako The Bakken, pokračovalo Boom, Oil a nakonec Blood and Oil. The Catch byl původně Smoke and Mirrors a Wicked City původně L.A. Crime. The Family dostal svůj název od Flesh and Blood a poté ještě Original Sin. Komedie Telenovela je nyní Hot & Bothered a Apocalypse či Apocalypse Slough je aktuálně You, Me and the End of the World.

Lookinglass se své premiéry dočká v midseason.The Frankenstein Code mění název

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Isabo1

Isabo1

Určitě zkusím pilot, nevypadá to špatně :-)
před 8 roky
Další články k tématu