24. 10. 2015

Limitless slaví, Code Black se přidává

Limitless slaví, Code Black se přidává

Páteční večer přinesl čtyřnásobnou informaci o letošních novinkách stanic Velké pětky. Jedna zpráva je pro fanoušky velmi příjemná, druhé dvě jsou pak z opačného soudku.

Špatné zprávy již máme za sebou, nyní se můžeme radovat z těch dobrých. Stanice CBS objednala své letošní úspěšné novince Limitless plnou sérii. Seriál tu tak s námi bude až do jara, dočkáme se u něj 22 epizod. Jde o prvního nováčka stanice, který se může z celé série radovat. Objednávka ale není vůbec překvapivá, jelikož si Limitless od počátku vede velmi slušně – jde o druhou nejsledovanější novinku letošního podzimu.

Kromě plné série u Limitless si stanice objednala ještě navíc scénáře k lékařské novince Code Black. Konkrétně jde o šest scénářů, takže se potenciálně můžeme dočkat šesti nových epizod, pokud se příběh stanici bude líbit.


Sledujete některou z novinek? Jste rádi za celou sérii u Limitless? Přáli byste si také více epizod u Code Black? Myslíte, že jsou tímto oba seriály o krok blíže prodloužení?

Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
teraxa

teraxa

Z Code Black jsem nadšená, super seriál tak snad bude i druhá řada :) No a Limitless mluvím od prvního...
před 8 roky
assbest

assbest

Limitless musim rict ze moje hodnoceni pomalu klesa zatimco Minority Report mirne stoupa... Ani nevim proc...
před 8 roky
psulek

psulek

Limitless je pecka, nedockavo ho sledujem kazdy tyzden. Pre mna naj novinka tohto roka (zatial)
před 8 roky
Další články k tématu