14. 6. 2016

Kroťte se, Larry je zpátky!

Kroťte se, Larry je zpátky!

Dámy a pánové, je tu velký den. Stanice HBO oznámila, že po nekonečné pětileté pauze Larry David souhlasil s tím, že pro HBO vytvoří další pokračování hitové komedie Curb Your Enthusiasm (Larry, kroť se).

„Jsme nadšeni, že se Larry rozhodl vytvořit novou sérii Curb. Nemůžeme se dočkat, až uvidíme, co naplánoval,“ uvedl programový ředitel stanice Casey Bloys.

Když se Larryho ptali, proč se rozhodl vrátit se k seriálu, odpověděl: „Nesmrtelnými slovy Julia Caseara: Odešel jsem, nic jsem neudělal, vrátil jsem se.“

Prozatím nebylo potvrzeno, kdo z původních herců se vrátí. V minulosti se však všichni vyjádřili ve smyslu, že se plánují do potenciálního pokračování vrátit.

I přes to, že finále osmé řady může být bráno jako úctyhodný závěr celého seriálu, HBO od počátku tvrdí, že seriál nikdy zrušen nebyl a že doufá, že se David jednou vrátí a vytvoří pokračování.

Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
verunkawrath

verunkawrath

Páni,tak to je tedy opravdový návrat ztraceného syna :)
před 7 roky
Další články k tématu