30. 6. 2016

Slavíme sto tisíc fanoušků!

Slavíme sto tisíc fanoušků!

Uděláme si mezi těmi všemi Novinkami pod lupou malou odbočku. SerialZone totiž slaví dvě skvělá kulatá čísla, kterých jsme v uplynulých dnech dosáhli!

Prvním z nich je neuvěřitelných 100 000 regis­trovaných uživatelů. No vážně, sto tisíc! Za posledního půl roku se tu s vámi roztrhl pytel, vždyť u loňského listopadového narozeninového článku jsme slavili 70 tisíc, tzv. 30 000 nových lidí si nás za poslední měsíce našlo, to je neuvěřitelné!

Velký dík patří všem, kteří se k nám neustále vrací. Právě vy jste tou hnací silou, která všem redaktorům dává energii do další práce. Každá pochvala, díky nebo lajk nás nesmírně těší. Neúnavně proto píšeme články, zakládáme seriály, vkládáme epizody a doplňujeme fotografie a zajímavosti k osobnostem, abyste v naší databázi našli co nejvíce informací, které potřebujete nebo vás zajímají. Ještě jednou děkujeme a doufáme, že nás budete sdílet a doporučovat svým kamarádům a známým, aby se naše seriálová komunita i nadále rozrůstala a my poznávali další skvělé lidi, kteří mají stejnou zálibu!

Tak ať se daří stejně dobře i dalších několik let. Myslím, že tohle je dost dobrý web o seriálech a zájem bude narůstat úměrně tomu, jak narůstají seriály v TV. A že jich není málo:-)

První komentář k článku o oslavě prvních narozenin byl, řekněme, prorocký. Letos budeme slavit již devět let od oficiálního spuštění webu. Za tu dobu tu máme nejen sto tisíc registrovaných a nespočet neregistrovaných návštěvníků (Na co čekáte? Víte, jaké cool funkce tu máme? :-) ), ale také téměř 10 000 založených seriálů! Než přijde výročný listopadový článek, určitě už se pokořením tohoto neuvěřitelného čísla budeme moct pyšnit.

Druhé číslo, které vám prozradíme, je 7 000. Tušíte, co by sedm tisíc mohlo představovat? Určitě jo :-) Jde o počet článků, které jsme pro vás od spuštění SerialZone v listopadu 2007 napsali.

Dnes nás již znáte jako obsáhlý zdroj seriálových informací. Za loňský rok jsme vám napsali přes 1 800 textů, letos jich je zatím 950. Ne vždy tomu tak ale bylo. První léta byla na zprávy sušší.

Na závěr tu je lehce opomíjená část našich stránek, kterou jsou články. Bohužel jich za minulý rok vzniklo pouze 64 a ty jsme víceméně napsali spolu jen já a Maroon. Tímto se nenápadně vypisuje konkurz na redaktora do sekce článků a bleskovek. Umíte anglicky? Jste schopni sepsat několik souvislých vět, které budou dávat smysl? Chcete nám pomoci? Za sebe slibuji, že napíšu za každý článek, pod kterým nebudu podepsaný, další jeden. Vždyť v TV světě se toho tolik děje, stačí se jen hecnout!

Tato slova napsal sám náš velký šéf Fruiko na začátku roku 2011, když rekapituloval pohledem statistikofila tehdy čerstvě skončený rok 2010. To byl průlomový okamžik pro články na SerialZone. Přihlásili se noví redaktoři a pomalu jsme se i v tom posledním nedostatku, který stránky měly, začali zdokonalovat.

A že nám to jde. Sedm tisíc! 1 800 ročně, to je pět článků denně. Myslím, že jde s jistotou říct, že u nás najdete bezkonkurenčně nejvíce informací a novinek ze světa seriálů.

Co říct na závěr? Mějte nás i dál rádi, protože my vás máme rádi stejně moc jako naše milované seriály! Bez vás by to nešlo a čím víc nás tu je, tím větší je tu zábava. Takže nás šiřte do světa a my se vám budeme odvděčovat dalším neúnavným vylepšováním!

Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře44zobraz všech 44 příspěvků
singularita

singularita

Super čísla. Gratuluji. A velké díky. :)
před 7 roky
milosh

milosh

Gratuluju a díky všem, co se podílí na obsahu SZ, aktuálních článcích a všech těch hrách a anketách. A...
před 7 roky
Koldik

Koldik

Paradne cisla..dakujeme
před 7 roky
Další články k tématu