4. 8. 2016

Supergirl: Cat Grant se vrátí

Supergirl: Cat Grant se vrátí

Komiksový hit Supergirl znovu přizval do svých řad herečku Calistu Flockhart. Její postava Cat Grant byla v první sérii jednou z hlavních, od druhé řady kvůli přesunu natáčení do Kanady bude v seriálu pouze hostovat.

Supergirl přesouvá natáčení do Vancouveru. Calista si své role vždy pečlivě vybírá tak, aby se natáčelo v Los Angeles, kde žije spolu se svou rodinou. Zde se v první řadě natáčela i Supergirl, nicméně kvůli vysokým poplatkům a přesunu seriálu z CBS na The CW došlo i ke stěhování se do Kanady. Zde se navíc natáčejí všechny ostatní komiksové seriály od Grega Berlantiho, což umožní případně zjednodušit tvorbu crossoverů.

Flockhart není jedinou ženou, která odmítla natáčet v jiném městě. Stejně tak herečka Alyssa Milano opustila drama Mistresses, když se natáčení přestěhovalo z LA do Kanady. Podle dostupných informací Calista jednou za čas do Kanady zavítá, přičemž za dobu svého pobytu se pokusí natočit co nejvíce scén dopředu tak, aby vystačily vždy na několik epizod. Proslýchá se, že i za tento zkrácený úvazek bude i nadále brát stejnou výplatu jako v první sérii.

Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
Alias

Alias

Lebo všetci tvorcovia zabúdajú, že fanúšikovia komiksov, hier a rozprávok starnú. A nie všetci si myslia,...
před 7 roky
Simplle_Name

Simplle_Name

SuperGirl je z tých všetkých DC seriálov najväčšia chillovka veľa sa na tom zasmejem hlavne...
před 7 roky
verunkawrath

verunkawrath

Je to škoda,ale když nechce,at nechce.
před 7 roky
Další články k tématu