1. 9. 2016

Do páté série Nashville se hledá transgender postava

Do páté série Nashville se hledá transgender postava

Nashville nám slibuje mnohé změny v nadcházející páté sérii. Tvůrci seriálu hledají způsoby, jak seriál ozvláštnit. Jedním z nich je vytvoření transgender postavy, která by měla ovlivnit nové příběhy. Bližší informace zatím sděleny nebyly. Jediné co je známo je, že do postavy se hledá žena, která bude mít blízko k Juliette při jejím zotavování po pádu letadla, ve kterém seděla.

Dalším otazníkem je, zda Rayna seriál opustí a hlavně, jestli ji tvůrci nechají uzavřít její dějovou linku tak, jak by mnozí doufali, a to, že snad nezemře. Herecká představitelka Connie Britton totiž dosud nepotvrdila, zda se ukáže v celé sérii. Doposud se upsala pouhým deseti dílům.

Herečka Hayden Panettiere podepsala smlouvu, která ji uvazuje k plnohodnotné sérii o 22 dílech. Je tedy snadno odhadnutelné, že její postava nehodu přežila a poslední scéna ze čtvrté série pro ní nebyla tou poslední. Nečekejme ale, že zotavovací proces bude pro Juliette procházka růžovým sadem. Nehoda na ní krom fyzických zranění zanechala i pochroumanou psychiku. Hrdinčinou nehodou bude velmi poznamenán i její osobní život, nemluvě o hudební kariéře.

Pátá série seriálu odstartuje 5. ledna 2017 stanici CMT.


Doufali jste, že Juliette přežije, nebo jste nad jejím osudem zlomili hůl? Jste také rádi, že seriál přežil své zrušení?

Copak asi dělají tyto tlačítka? 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu