4. 11. 2016

Timeless pokryje větší časové období

Timeless pokryje větší časové období

Mluvíme přitom o našem aktuálním a budoucím čase. Stanice NBC oznámila, že své letošní novince Timeless objednává k první sérii extra epizody. Tři. Není to devět, aby z toho byla plnohodnotná série. Seriál však nezůstane ani u původních třinácti, což fanoušky jistě potěší.

První řada tedy bude mít celkem 16 epizod. Není divu, že stanice je s optimismem opatrná a příliš ho nešíří. I když seriál začal vcelku dobře, jeho sledovanost týden od týdnu padá. Nejnovější čísla už jsou na pouhém ratingu 1.1, který nepatří mezi bezpečnou zónu. Tři epizody navíc se těmto výsledkům proto zdají přiměřené. Ovšem pokud Timeless bude chtít dostat objednávku na druhou řadu, bude se muset o dost víc snažit.

Kromě této informace zároveň stanice oznámila, kdy se na obrazovkách poprvé představí novinka Taken. Thriller, který je prequelem k úspěšné filmové sérii, se začne vysílat v pondělí 27. února 2017. Předskokana mu bude dělat The Voice, který se ve stejný den vrátí s premiérou 12. cyklu.


Sledujete Timeless? Těší vás alespoň zkrácená objednávka dalších epizod? Bojíte se o seriál, když se mu sledovanost neustále propadá? A dáte šanci Taken?

Kdo nesdílí není Čech! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře11zobraz všech 11 příspěvků
zandamlky

zandamlky

Doufám že Timeless vydrží ! Moc mě baví
před 7 roky
Koldik

Koldik

No pekne si to vyjadril...
před 7 roky
misiacik0308

misiacik0308

Mám rád seriály, kde sa jedná o posun v čase. Avšak Timeless ani nesklamal ale ani neprekvapil.
před 7 roky
Další články k tématu