8. 6. 2012

Sci-fi novinky

Sci-fi novinky

Podobně, jako loni televize AMC uvedla pořad Talking Dead, který shrnuje dění v epizodách zombie seriálu The Walking Dead, TNT přichází s podobnou talk show jménem 2nd Watch, která se bude věnovat každé epizodě seriálu Falling Skies. Ten se vrací na televizní obrazovky 17. června s druhou sérií. Show bude provázet a s hosty rozmlouvat Wil Wheaton. Patnáctiminutové epizody, kde budou hosty např. Noah Wyle, Moon Bloodgood nebo Will Patton budou k dispozici on-line.

Když už byla řeč o The Walking Dead, určitě stojí za zmínku fakt, že se ve třetí sérii dočkáme nového záporáka. Nebude jím nikdo jiný, než pro fanoušky komiksu dobře známý The Governor. Jednoho z největších Rickových rivalů si zahraje David Morrissey. Podle tvůrců seriálu je děláno maximum pro to, aby se třetí sezóna tohoto oblíbeného seriálu stala zatím tou nejlepší. Myslíte si, že bude zajímavější než ty předchozí?

A nakonec jedna trochu starší zprávička pro příznivce seriálu Jericho. Společnost Netflix přemýšlí o obnovení tohoto seriálu poté, co zavrhla Terra Novu. Jericho vysílané televizí CBS bylo zrušeno již v roce 2008 a už nikdo nemyslel, že by se mohlo vrátit zpět na obrazovky. Měli byste zájem o obnovení tohoto seriálu?

Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
zipacna

zipacna

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře17zobraz všech 17 příspěvků
Decarabas

Decarabas

Tak co já vim tak Jericho nezrušili, ale ukončily tak jak bylo plánováno. Už vlastně ta druhá série byla víc...
před 11 roky
harmonica

harmonica

Tak to máš velci špatné informace. Něco si k tomu přečti, nebo si ten seriál pleteš. Jericho bylo...
před 11 roky
Decarabas

Decarabas

Já četl nějakej měsíc zpátky rozhovor se scenaristou kde říkal tohle, ale tak možná se jen vymlouval aby to...
před 11 roky
Další články k tématu