Hvězdná brána: Hluboký vesmír

Hvězdná brána: Hluboký vesmír (Stargate: Universe) — 2. série
Chceš seriál do oblíbených? Tak se přihlas!
Facebook Twitter

Diskuze: Hodnocení?

Furiant

Cool level: 66
James 'Sawyer' Ford

OFF-LINE
Hodnocení?
17.5.2009 / 20:47:54 (hodně dávno)
Může mi někdo prosím vysvětlit, jaktože má SGU už 4x hodnocení 100%, když první díl bude vysílanej až někdy na začátku října? To si tím jste tak jistí?
by Furiant :-)
xxmartinxx

Cool level: 12
Dale

OFF-LINE
Bez nadpisu
17.5.2009 / 20:51:37 (hodně dávno)

Furiant napsal(a):

Může mi někdo prosím vysvětlit, jaktože má SGU už 4x hodnocení 100%, když první díl bude vysílanej až někdy na začátku října? To si tím jste tak jistí?

Na druhou stranu... když se všichni hlasující tak shodli, tak to tomu dává váhu, ne? ;-D

Furiant

Cool level: 66
James 'Sawyer' Ford

OFF-LINE
Bez nadpisu
17.5.2009 / 20:58:39 (hodně dávno)

xxmartinxx napsal(a):

Na druhou stranu... když se všichni hlasující tak shodli, tak to tomu dává váhu, ne? ;-D


No asi jo :-D Jako já tomu nejspíš taky pak dám 100%, protože mám Stargate moc rád. Říká se, že si SGU bere inspiraci z BSG a Firefly, takže by to vážně mohlo být dobrý. Ale hodnotit to několik měsíců před premiérou mi přijde hodně na hlavu :-D

by Furiant :-)
SaNcHeZ

Cool level: 8
Kryton

OFF-LINE
Bez nadpisu
17.5.2009 / 21:30:34 (hodně dávno)
To je spíš jen komplex očekávání, aby pak ti dotyční nebyli zklamáni.
xxmartinxx

Cool level: 12
Dale

OFF-LINE
Bez nadpisu
17.5.2009 / 22:06:12 (hodně dávno)
Jak tak koukám, Flash Forward už má taky hodnocení... no... je to 40%, takže se na to asi po premiéře nepodívám :-D.
megawir

Cool level: 29
Ovečka Shaun

OFF-LINE
Bez nadpisu
17.5.2009 / 22:21:57 (hodně dávno)

Furiant napsal(a):

Může mi někdo prosím vysvětlit, jaktože má SGU už 4x hodnocení 100%, když první díl bude vysílanej až někdy na začátku října? To si tím jste tak jistí?


Hodnocení věcí, co ještě nešly, je absolutně úchylný a autoři hodnocení by se měli léčit...

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
kecinzer

Cool level: 6
Chloe O'Brian

OFF-LINE
Fix
18.6.2009 / 00:32:14 (hodně dávno)
Možná by nebylo od věci doprogramovat pojistku, která by umožnila hodnotit seriály až po odvysílání minimálně prvního dílu.
IMHO by to nemělo být složité, stačí jedna položka s datumem začátku vysílání, která klidně nemusí být dopředu známá - prostě to v tom případě nepůjde hodnotit.
Neuvažuje o tom autor?
Co jsem tady tak četl diskuse, tak se tento nešvar objevuje celkem často a i řeší ve více diskusích.
Fruiko

Cool level: 32
Debra Morgan

OFF-LINE
Bez nadpisu
18.6.2009 / 08:42:29 (hodně dávno)

kecinzer napsal(a):

Možná by nebylo od věci doprogramovat pojistku, která by umožnila hodnotit seriály až po odvysílání minimálně prvního dílu.
IMHO by to nemělo být složité, stačí jedna položka s datumem začátku vysílání, která klidně nemusí být dopředu známá - prostě to v tom případě nepůjde hodnotit.
Neuvažuje o tom autor?
Co jsem tady tak četl diskuse, tak se tento nešvar objevuje celkem často a i řeší ve více diskusích.

Autor o tom uvažoval, ale když se vezmou v úvahu preairy (a že jich je) tak je to nereálné.

✔ Všechna tahle písmenka napsal samotný zakladatel SerialZone.cz
kecinzer

Cool level: 6
Chloe O'Brian

OFF-LINE
Bez nadpisu
4.10.2009 / 13:06:44 (hodně dávno)

Fruiko napsal(a):

Autor o tom uvažoval, ale když se vezmou v úvahu preairy (a že jich je) tak je to nereálné.

Proč nereálné? Prostě by se datum změnilo na to, kdy se objevil preair. Pravda je, že by to chtělo zásah uživatele, nešlo by to automaticky.

xxENDxx

Cool level: 7
Manny Bianco

OFF-LINE
Bez nadpisu
9.10.2009 / 21:56:57 (hodně dávno)
Ono dát seriálu 100% po prvním dílu je taky hodně objektivní :D

Pak to dopadne jak PrisonBreak na CSFD... má to milion procent, a pritom jsou 3 serie ze 4 skoro na odpad...
Předchozí