avatar uživatele

filmmovier

off
JménoTomáš Mysliveček
Věk
BydlištěVojice
Twitter
Instagram
FacebookTomáš Mysliveček
Poznámka
trofej
trofej
trofej
trofej
trofej
trofej
Osobní profil

Mé jméno je Mysliveček Tomáš a pocházím z vesnice, kterou nikdo nezná (Vojice,HK kraj,kdyby náhodou). Můj život je velice prostý - studuju na střední a pokud nemám něco důležitějšího a zajímavějšího, dělám jen tři věci - čtu, sleduju filmy a sleduju seriály. Občas napíšu nějaké to literární dílo, které se někdy možná zapíše do dějin, ale tím se radši moc chlubit nebudu. Nejprve tedy ve zkratce - ze seriálů mám rád skoro všechno. Horor, sitcom, fantasy, akční, dobrodružný... to všechno najdete v mém watchlistu. Nejvíce ovšem vyhledávám detektivky a právě sci-fi.

Pokud jde o ty věci, kterým babička hanlivě říká fantasmagorie, preferuju dokonalou soap operu z budoucnosti jménem Star Trek (všem doporučuji nejlepší z nejlepších - válečné drama DS9). V nedávné době jsem také propadl něčemu tak dokonalému, že se to ani nedá popsat... fascinujícímu místu jménem Babylon 5. No a když mám čas, tak zachraňuju svět v TARDIS (ale tiše, Doctor neví, že si jí půjčuju.)A nesmím zapomenout na Futuramu, i když by mi to profesor Farnsworth v záchvatu senility asi odpustil.

Jinak preferuju cokoliv, co pochází z Britského království - mezi mé největší favority patří Red Dwarf, Černá zmije, Poirot, Midsomer a (ehm)ta největší pecka ze všech - Sherlock. Jinak je to ale samozřejmě vše ostatní... Z amerických věcí fandím hlavně sitcomům. Staré dobré Přátele sleduju už asi popadesáté a Teorii velkého Sheldona také nikdy nepohrdnu. Z mysteriozního žánru jednoznačně nejvíc fandím Mulderovi a Scullyové (popřípadě Doggetovi a Reyesové), chlapcům ze Supernaturalu a při Věřte nevěřte si vždy báječně pokecám s Jonathanem Frakesem... prostě miluju asi milion seriálů a další dva miliony jsem viděl alespoň po jedné epizodě.

Moje čtecí kariéra se skládá v podstatě z toho samého, co jsem vyjmenoval výše, musím ale zmínit ještě několik věcí. Ne že bych byl placen za reklamu, ale nejlepší časopis je Enigma. A v současné době jsem absolutně závislý na Ultimátním komiksovém kompletu MARVEL.

V současné době sleduji také spoustu věcí: dokoukal jsem první sérii Hry o trůny a seriál Titanic - krev a ocel (jak já miluju Titanic). Týden co týden (pokud není změna) hltám jako malý kluk komiksové Agenty Shieldu, které by nikdo alespoň prozatím rušit neměl a překvapení sezóny, mysteriózní hit Sleepy Hollow. Dostal jsem se k finále čtvrté řady Torchwoodu a u TBBT, Futuramy a AHS čekám na dabing nových dílů. V budoucnu se chystám na detektivku Vera,Farscape, BSG a celou kompletní Hvězdnou bránu.

Nemám nic proti ani českým seriálům - kultovka je pro mě Comeback, zrušení Gymplu mě letos naštvalo asi nejvíc, občas stále koukám i na Ulici, Helenu nebo PanMámu. Z tvorby ČT se rád vracím k Horákům či Četnickým humoreskám. A vlastně i k Arabele (ale to už ne).

Prostě těch seriálů je neskutečná hromada, mám jí až nad hlavu, trávím u ní celej den a všichni se mi diví, že na nic nemám čas... No a co, vždyť já ho vlastně mám docela dost, jen to není vidět.